Hotel i Rom

Hotel Andreotti

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

At bo på hotel Andreotti er en ganske særlig oplevelse. Indretningen er både pompøs, stilfuld og på mange måder overvældende. Man får virkelig lyst til at sætte sig til rette i den hyggelige opholdsstue og den tilstødende bar for slet ikke at tale om morgenmadsrestauranten med det fine udvalg.

Familieejet hotel

Familien Mariani, som har ejet hotellet i flere generationer, sætter en stor ære i, at alle detaljer er i orden, og de bruger megen tid på løbende renovering. Det meste af personalet har fulgt familien i årevis, hvilket alt i alt gør Hotel Andreotti til et af de bedste og hyggeligste trestjernede hoteller i Rom.

Læs mere om Hotel Andreotti

Offentlig transport

Den offentlige transport i Rom er god og effektiv. Hotel Andreotti ligger ca. 5 minutters gang fra hovedbanegården Stazione Termini, så tager du toget fra lufthavnen, kan du altså være fremme ved hotellet på godt en halv time. De nærmeste metrostationer er Castro Pretorio og Repubblica, som dækker begge metrolinier. De ligger kun ca. 5 minutters gang fra hotellet, så du kan være fremme ved både Colosseum og Den Spanske Trappe på under et kvarter. Mange af Roms lokalbusser har endestation på Stazione Termini, så her er du også dækket rigtig godt ind.

Det centrale lokalområde

Der er en del spændende attraktioner i området omkring Hotel Andreotti, bl.a. byporten Porta Pia, Dioclezians termer, Kirken Santa Maria degli Angeli, Nationalmuseet og Piazza Repubblica med Najadefontænen, men også indkøbsgaden Via Nazionale, hvis ikke du foretrækker det lokale udendørs marked i de nærliggende sidegader.
At hotellet ligger ca. 20-30 min´s gang fra f.eks. Den Spanske Trappe og det øvrige centrum gør, at priserne er meget lave i forhold til de helt centralt beliggende hoteller, når man sammenligner kvaliteten. Så kan du leve med, at der er en anelse længere til visse attraktioner, kan du gøre et utrolig godt køb til prisen.

Faciliteter

Hotellet har en lille reception, lobby, opholdsstue, bar, morgenmadsrestaurant og en af Roms gamle berømte glaselevatorer. Hotellet er på ialt 3 etager, og som det så ofte er tilfældet i de gamle romerske paladser, deler man opgang med et par lokale beboere, som har valgt at blive boende i ejendommen, da den blev omdannet til hotel. De 50 værelser er ikke så store, men virkelig pænt indrettet, og alle er lydisolerede, har telefon, satellit TV, minibar, el-keddel, aircondition samt bad med brus eller kar, føntørrer og toilet.

Læs om værelserne på Hotel Andreotti

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Hotel Andreotti

Læs personlige anmeldelser af Hotel Andreotti som ligger i Rom. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Andreotti. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Fin komfort og venligt personale

Dejligt hotel, nemt at komme til fra Termini og i gå afstand (m gode sko) til alt.
Smuk gammel elevator m smedejernsgitter og det hele.
Værelset nydeligt og fin rengøring.
Ikke rigtig noget at være utilfreds med :-)

Læs mere

Helle fra Sunds boede på Hotel Andreotti i Rom fra d. 13. til d. 16. september 2012.

Vi har før overnattet på Hotel Andreotti og har præcis derfor valgt hotellet endnu engang. Stil, stemning og masser af charme - tilmed til fornuftig pris.

Læs mere

Birgitte & Bent fra Silkeborg boede på Hotel Andreotti i Rom fra d. 28. til d. 30. august 2012.

Et typisk romersk Hotel - dog med meget rødt velour! Centralt placeret og kun 5 minutters gang fra busterminalen og også gåafstand til mange seværdigheder. Udmærket til prisen og god morgenmadsbuffet.

Læs mere

Maria og Carlo fra Göteborg i Sverige boede på Hotel Andreotti i Rom den 18.-20 juli 2012. Inden da de boede på Cantine Cesani i San Gimignano.

Vi er meget tilfredse med både Cantine Cesani og Hotel Andreotti. Vi føltes os velkommen fra begyndelsen og blev altid mødt med respekt og venlighed. Meget serviceorienteret, fleksibelt og problemløsnings-fokuseret personale. Rene og meget pæne værelser. Morgenmad på Hotel Andreotti var fantastisk, med variation og fine råvarer. Godt at det var mellem 7 og 10. Det eneste, vi ikke var tilfredse med, var, at morgenmaden var næsten væk, hvis man spiste kl 9:30, hvilket ikke afspejler den professionalisme og gode service, der ellers kendetegner hotellet. Vi er også tilfredse med jeres service og bookningssystemet.

Læs mere

Ole og Gitte boede på Hotel Andreotti i Rom fra d. 19. til d. 23. august 2011.

Vi var særdeles godt tilfreds med Hotel Andreotti. Værelserne var ikke store, men der var pænt rent og alt teknisk - specielt air-condition - men også køleskab, TV og internetforbindelse fungerede fint. Hotellet ligger meget roligt uden trafikstøj og tæt ved offentlig transport (bus) til centrum og andre steder i det centrale Rom.

Morgenmadsbuffeten var rigelig og god med frisk frugt, forskellig slags brød, yougurt og et udvalg af pålæg samt æg.

Personalet var særdeles venligt, kompetent og hjælpsomt. Da vi bad receptionen om at reservere et bord på en bestemt restaurant, var det telf. nr., vi oplyste ude af drift . Receptionisten fandt dog det rigtige nummer efter en ihærdig og ikke helt nem søgning på nettet, og vi fik reserveret bordet - fin service.

Alt i alt en meget fin oplevelse - selvfølgelig prisen taget i betragtning.

Læs mere

Lars og rejsefællen fra Holte boede på Hotel Andreotti i Rom fra d. 27. oktober til d. 2. november 2009.

Ja tak vi havde et rart ophold og Hotel Andreotti, som vi har boet på 2 gange før var som vi ventede. Det værelse vi havde denne gang (346) er klart det bedste vi har haft.

Til de der skal bo i nærheden af Termini er det nok en god ide at advare om at der er en del svindlere. Jeg blev taget ved næsen af en nydelig mand i pæn habit som spurgte om vej til Termini til trods for at han lige var kommet derfra. Han kunne høre at vi var danskere og hans kone var fra Danmark (sagde han). Han kunne også fortælle at han repræsenterede Armani og han forærede os en skindjakke og frakke som skulle være Armani og så bad han om 50 Euro til benzin fordi hans kreditkort ikke virkede. Jeg (store idiot) gav ham dem og opdagede bagefter at det var en kinesisk kopivare vi stod med. Det hører med at jeg blev advaret af min kone, men jeg lod mig altså fuppe.

De mange tiggere er et andet "rødt lys". De er utroligt velorganiserede og de mangler absolut intet. Det er først når man lige er i nærheden at de lægger ansigtet i de rette folder.

Når alt dette er sagt så er Rom helt vidunderlig, vi nød byen til fods. Vi gik hver dag ca. 15 km. Hvis man interesserer sig bare lidt for kunst er Rom uudtømmelig, men et sted man absolut skal se er Museo Borghese i Villa Borghese. Man skal købe billetter over internettet hjemmefra. Vi benytter gerne In-Italia en anden gang

Læs mere
 
search map