Hotel i Rom

Hotel Andreotti

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

At bo på hotel Andreotti er en ganske særlig oplevelse. Indretningen er både pompøs, stilfuld og på mange måder overvældende. Man får virkelig lyst til at sætte sig til rette i den hyggelige opholdsstue og den tilstødende bar for slet ikke at tale om morgenmadsrestauranten med det fine udvalg.

Familieejet hotel

Familien Mariani, som har ejet hotellet i flere generationer, sætter en stor ære i, at alle detaljer er i orden, og de bruger megen tid på løbende renovering. Det meste af personalet har fulgt familien i årevis, hvilket alt i alt gør Hotel Andreotti til et af de bedste og hyggeligste trestjernede hoteller i Rom.

Læs mere om Hotel Andreotti

Offentlig transport

Den offentlige transport i Rom er god og effektiv. Hotel Andreotti ligger ca. 5 minutters gang fra hovedbanegården Stazione Termini, så tager du toget fra lufthavnen, kan du altså være fremme ved hotellet på godt en halv time. De nærmeste metrostationer er Castro Pretorio og Repubblica, som dækker begge metrolinier. De ligger kun ca. 5 minutters gang fra hotellet, så du kan være fremme ved både Colosseum og Den Spanske Trappe på under et kvarter. Mange af Roms lokalbusser har endestation på Stazione Termini, så her er du også dækket rigtig godt ind.

Det centrale lokalområde

Der er en del spændende attraktioner i området omkring Hotel Andreotti, bl.a. byporten Porta Pia, Dioclezians termer, Kirken Santa Maria degli Angeli, Nationalmuseet og Piazza Repubblica med Najadefontænen, men også indkøbsgaden Via Nazionale, hvis ikke du foretrækker det lokale udendørs marked i de nærliggende sidegader.
At hotellet ligger ca. 20-30 min´s gang fra f.eks. Den Spanske Trappe og det øvrige centrum gør, at priserne er meget lave i forhold til de helt centralt beliggende hoteller, når man sammenligner kvaliteten. Så kan du leve med, at der er en anelse længere til visse attraktioner, kan du gøre et utrolig godt køb til prisen.

Faciliteter

Hotellet har en lille reception, lobby, opholdsstue, bar, morgenmadsrestaurant og en af Roms gamle berømte glaselevatorer. Hotellet er på ialt 3 etager, og som det så ofte er tilfældet i de gamle romerske paladser, deler man opgang med et par lokale beboere, som har valgt at blive boende i ejendommen, da den blev omdannet til hotel. De 50 værelser er ikke så store, men virkelig pænt indrettet, og alle er lydisolerede, har telefon, satellit TV, minibar, el-keddel, aircondition samt bad med brus eller kar, føntørrer og toilet.

Læs om værelserne på Hotel Andreotti

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map