Hotel i Rom

Hotel Ambra Palace

 
Hotel Ambra Palace er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Ambra Palace er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Dette firestjernede hotel åbnede i 2001. Med sin beliggenhed tæt på hovedbanegården Termini byder det på gode muligheder for at komme rundt i Rom med den offentlige transport.

De 78 værelser er flot møbleret og udstyret med eget badeværelse, aircondition, minibar og satellitfjernsyn. Hotellet har desuden room service døgnet rundt, bar og en dejlig tagterrasse med udsigt over byen.

Læs mere om Hotel Ambra Palace

En engelsk kunde sagde følgende om hotellet: "Lovely little hotel shame about the location". Dette vil mange gæster nok være enige i. Kvarteret omkring hovedbanegården er vist aldrig det mest charmerende, en storby kan byde på, og Rom er ingen undtagelse. Hvis man har noget imod at bo i et etnisk spraglet kvarter, der ikke altid virker lige tiltrækkende, skal man ikke vælge Hotel Ambra Palace. Lægger man derimod vægt på god service, dejlige værelser og god komfort, så er det et glimrende valg.

Skjul teksten
 
 
search map