Hotel i Rom

Hotel Alexandra

 
Hotel Alexandra er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Alexandra er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Alexandra har været bestyret af den samme familie siden 1910, hvor hotellet blev bygget. Det er et nydeligt hotel i art nouveau-stil beliggende i Via Veneto, ved Piazza Barberini og Via Quattro Fontane. Villa Borghese og den kendte Spanske Trappe ligger ca. 10 -15 minutters gang fra stedet. Den gode beliggenhed - gåafstand fra de fleste seværdigheder i Rom - er kombineret med stemningsfulde værelser og lokaler.

Hotellet er velholdt og har den oprindelige indretning, stil og mange møbler, som er blevet restaureret for at garantere stemning og komfort. Hotellets 60 værelser er fordelt på flere forskellige typer:
- standardværelserne er ikke særlig store - det er måske det eneste minus ved dem - men råder alle over aircondition, satellitfjernsyn, minibar, telefon og badeværelse med toilet og bruser eller karbad.
- De Luxe-værelser er større end standardværelserne og råder over samme faciliteter.
- Mini-suite-værelser har endvidere badeværelse med vandmassage.
- Junior-suite-værelser består af et stort værelse med king-size-seng, separat stue med dobbeltsovesofa og badeværelse med toilet og karbad.

Læs mere om Hotel Alexandra

Man kan dels benytte hotellet til en dejlig ferie i Rom, men da det også har mødelokaler, kan man ligeledes bruge det til mindre konferencer. Lige uden for hotellets hoveddør, under Via Venetos århundrede gamle træer, finder man desuden pavillonen med Alex-caféen, hvor man kan få serveret frokost og aftensmad.

Skjul teksten
 
 
search map