Hotel i Rom

Hotel Al Manthia

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed...

Hvis du vælger at bo på Nuovo Hotel Quattro Fontane, kan du stort set gå til alle de mange attraktioner i Roms historiske centrum. Hotellet ligger tæt på den berømte Via Veneto, metrostationen på Piazza Barberini, den Spanske Trappe med shoppinggaden over dem alle Via Condotti og den imponerende Trevi-fontæne.

God standard og komfort

Hotellet bliver løbende renoveret og er udstyret med alle de faciliteter, der kræves for, at hotellet kan kategoriseres som et 3-stjernet superior. Fra gaden går du op ad nogle få trapper, hvor du finder receptionen og den hyggelige og meget smagfulde lobby. Her kan du hygge dig efter dagens oplevelser, eller planlægge nye eventyr i Rom. Hotellets reception er betjent 24/7, der er elevator og en morgenmadsrestaurant, hvor du kan nyde dagens første måltid. Kommer du i bil, har hotellet en aftale med en nærliggende garage, hvor du kan parkere til en favorabel pris, men vi anbefaler offentlig transport.

Læs mere om Hotel Al Manthia

Klassiske værelser med god komfort

Hotellet har 36 værelser i flere forskellige kategorier. Værelserne er fordelt på hele 7 etager, og nogle ligger i de tilstødende bygninger. Alle værelserne har minibar, aircondition, telefon, satellit TV, værdiboks og badeværelse med toilet, bruser eller karbad samt hårtørrer. Enkelte værelser er i to plan.

Læs om værelserne på Hotel Al Manthia

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Hotel Al Manthia

Læs personlige anmeldelser af Hotel Al Manthia som ligger i Rom. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Al Manthia. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 10 anmeldelser fra Hotel Al Manthia

Room 507

Doppelsengen var ret lille for 2 personer.

Læs mere

Rom

Vi var på tur med vores barnebarn på 14 som havde ønske et tur til Rom i konfirmationsgave. Vi har bestilt hele rejsen gennem In-Italia, og det var perfekt hele vejen igennem. Flyrejse, transit fra lufthavn og hotellet var uden problemer. Nuovo Hotel Quatro Fontane har en meget fin placering i forhold til at kunne gå til de fleste seværdigheder i Rom, vi tag dog en taxa til Vatikanet. Der var god service på hotellet som også anbefalede en restaurant lige ved siden af med super italiensk mad.
Jeg vil genre anbefale In-Italia ti andre som planlægger en rejse til Rom, helt igennem en super oplevelse.

Læs mere

Dejligt hotel

Fin service i receptionen, rigtig god morgenmad. Værelset var meget lille, men der var hvad der skulle være og det var pænt og rent.

Læs mere

Hotellet

Fint hotel tæt på det hele, høflig betjening

Læs mere

Godt hotel til prisen

Super beliggenhed, god varieret morgenmad, meget lille og mørkt værelse men pænt og rent, venligt personale.

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Al Manthia

Læs mere
 
search map