Hotel i Rom

Hotel Al Manthia

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed...

Hvis du vælger at bo på Nuovo Hotel Quattro Fontane, kan du stort set gå til alle de mange attraktioner i Roms historiske centrum. Hotellet ligger tæt på den berømte Via Veneto, metrostationen på Piazza Barberini, den Spanske Trappe med shoppinggaden over dem alle Via Condotti og den imponerende Trevi-fontæne.

God standard og komfort

Hotellet bliver løbende renoveret og er udstyret med alle de faciliteter, der kræves for, at hotellet kan kategoriseres som et 3-stjernet superior. Fra gaden går du op ad nogle få trapper, hvor du finder receptionen og den hyggelige og meget smagfulde lobby. Her kan du hygge dig efter dagens oplevelser, eller planlægge nye eventyr i Rom. Hotellets reception er betjent 24/7, der er elevator og en morgenmadsrestaurant, hvor du kan nyde dagens første måltid. Kommer du i bil, har hotellet en aftale med en nærliggende garage, hvor du kan parkere til en favorabel pris, men vi anbefaler offentlig transport.

Læs mere om Hotel Al Manthia

Klassiske værelser med god komfort

Hotellet har 36 værelser i flere forskellige kategorier. Værelserne er fordelt på hele 7 etager, og nogle ligger i de tilstødende bygninger. Alle værelserne har minibar, aircondition, telefon, satellit TV, værdiboks og badeværelse med toilet, bruser eller karbad samt hårtørrer. Enkelte værelser er i to plan.

Læs om værelserne på Hotel Al Manthia

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map