Hotel i Rom

Grand Master Suites

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Selv om Grand Master Suites er beliggende i en ganske hektisk del af Rom, finder du her en lille oase af fred og ro, når du træder inden for.
Geografisk ligger den lille bed & breakfast midt imellem Piazza Popolo og Piazza Venezia, og blot 5 minutters gang fra Den Spanske trappe og Spagna metro station. Selv Colosseum og Vatikanet er mindre end 30 minutters gang fra Grand Master Suites. Kort sagt er du i hjertet af Rom, med rigtig mange muligheder lige uden for hoveddøren.

Lille i størrelse, stor i elegance

Grand Master Suites er beliggende i en elegant historisk bygning og fordeler sig over flere etager. Når du kommer ind, tager du den lille elevator op til det endnu mindre receptionsområde. Størrelsen på både elevator og receptionen matcher heldigvis ikke størrelsen på den store gæstfrihed, som du vil møde, når du checker ind her, og atmosfæren er rolig og afslappet.

En særlig fordel er det fælles køkken, som du er velkommen til at benytte. Om morgenen kan du vælge om du vil have serveret din morgenmad på dit værelse eller om du foretrækker at spise i det hyggelige morgenmadsrum. Morgenmadsbuffeten er ikke prangende, vi er jo i Rom, men giver dig et godt udvalg af søde og salte produkter til at starte dagen på. Glem ikke at spørge efter en frisk cappucino eller espresso.

Den lille fælles terrasse er et klart plus. Det er et perfekt sted at nyde dagens første solstråler, mens du drikker din cappucino. Derudover er der en lille lounge, hvor du kan læse en bog og slappe af i fred og ro. Der er WiFi i hele bygningen.

Læs mere om Grand Master Suites

Elegante værelser og suiter

Grand Master Suites er et lille boutique hotel med ganske få værelser. Alle værelser er dekoreret i en nutidig stil og er udstyret med aircondition, WiFi, satelit TV, minibar, mulighed for at lave kaffe og the samt badeværelse med toilet, bruser, hårtørrer og gratis toiletartikler. Der er mulighed for at opbevare værdier i receptionen.

Du kan også vælge lejlighed med tekøkken. De er smagfuldt indrettede og rummelige. Ekstra senge er i sovesofa. Nogle lejligheder kan placeres i et anneks.

Værelserne på Grand Master Suites

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map