Feriebolig i Rom

Giubbonari Penthouse

 
Giubbonari Penthouse er ikke tilgængelig i øjeblikket
Giubbonari Penthouse er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Lejligheden Giubbonari Penthouse ligger i den hyggelige og meget populære forretningsgade af samme navn, blot to minutters gang fra blomstertorvet Campo de' Fiori, i samme bygning som de seks lejligheder i Casa Giubbonari.

Udsigt til Roms tage

Den moderne og lyse lejlighed ligger på øverste etage med elevator, og der er en pragtfuld udsigt over Roms tage fra terrassen. Lejligheden har et meget flot køkken, satellitfjernsyn og aircondition.

Læs mere om Giubbonari Penthouse

Fireværelseslejligheden med 4/7 sovepladser (øverste etage med elevator):
- Lejligheden ligger i to plan på bygningens øverste plan. På indgangsplanet finder du entré, et soveværelse med dobbeltseng og enkeltseng samt en suite badeværelse med badekar, bruser og toilet (badeværelset har ingen vinduer), to soveværelser med to enkeltsenge (i det ene af værelserne kan sengene om ønsket samles til dobbeltseng) med en suite badeværelse med bruser og toilet. På den øvre etage er der en stue med køkkenhjørne (to el-plader, ovn, køleskab, opvaskemaskine og vaskemaskine) spisebord med 8 stole, satellitfjernsyn samt sofaarrangement og en stor terrasse med bord, stole og flot udsigt over Roms centrum.

På grund af den meget centrale beliggenhed, kan man gå til stort set alle byens seværdigheder. Skal man bruge offentlig transport er den lige ved hånden. På pladsen Largo Argentina som ligger ca. 5 minutters gang fra lejligheden, finder man busruter til stort set alle dele af Rom, lige som sporvogn nr. 8, som bl.a. kører til Stazione Trastevere (med togforbindelse til Fiumicino lufthavnen) har endestation her.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Giubbonari Penthouse

Læs personlige anmeldelser af Giubbonari Penthouse som ligger i Rom. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Giubbonari Penthouse. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 6 anmeldelser fra Giubbonari Penthouse

Centralt og hyggeligt

Lige hjemkommet fra en dejlig tøsetur til Rom, vi var 4 voksne piger (62 - 76) på vores årlige udflugt, kan jeg kun rose lejligheden og beliggenheden. Det var dejligt med elevator da 5. sal nok kan tage pusten fra enhver. Terrassen uden for stuen blev brugt flittigt både morgen og aften, blot manglede vi et par behagelige hvilestole. Vi var midt i Roms hjerte og kunne gå til alt. Jeg vil også fremhæve at der var en rigtig kaffemaskine i køkkenet, hvilket jeg synes er meget sjældent i Italien.
Alt fungerede ved ankomsten - som det plejer når jeg bruger In-Italia. Så vores 20. tøsetur var en skøn succes
Kirsten Dela, Esbjerg N

Læs mere

Fantastisk lejlighed

Giubbonari Penthouse lever op til sit navn. Tre fine værelser med hver sit badeværelse giver mulighed for at tage af sted med venner eller familie. Vi var af sted i september og opholdt os næsten udelukkende på den helt vidunderlige tagterasse. Jeg var meget spændt på om lejligheden kunne leve op til mine forventninger, det kunne den. Et lille minus er der dog. Lejligheden ligger tæt på et bageri og modsat af, hvad man skulle tro, var det ikke vellugte, der steg op fra ovnene om natten.

Læs mere

Skønt sted!

Beliggenheden er perfekt, lejligheden virkelig god, veludstyret og ren. Pragtfuld udsigt over Roms tage.
Et antal el-pærer var sprunget, men dem savnede vi nu ikke. Derimod var terrassen (fliser og bord) meget snavsede.

Læs mere

Bedømmelse af Giubbonari Penthouse

Fremragende lejlighed med en ideel beliggenhed, kan varmt anbefales. God soveplads til 5 personer, den 6. skal dele opholdsrummet med de andre deltagere. Modtagelsen af den italienske vært var eksemplarisk med vejledning om indkøbsmuligheder m.v. En "brugsanvisning" i lejligheden er nyttig.
Et par småting var ikke i orden da vi ankom: Opvaskemaskinen fungerede ikke og blev først erstattet dagen før vi skulle hjem (men det skal anføres, at værtinden straks tilbød, at der kunne komme en hjælp til opvasken indtil tingeen var i orden). Et par andre småting vil vi foreslå: en vandkedel med planbund til kogepladerne, kaffemaskinen trænger til vedligeholdelse og der bør være reservepærer i lejligheden. I modsætning til in-italia's hjemmeside kan vi anføre, at der er internet med Wi-Fi som var velfungerende, ligesom en hårtørrer forefandtes (ligger i skab på gangen).
Vi kommer gerne igen og benytter gerne in-italia igen.

Læs mere

Skønt sted!

Læs mere

Bedømmelse af Giubbonari Penthouse

Læs mere
 
search map