Feriebolig i Rom

Giubbonari Penthouse

 
Giubbonari Penthouse er ikke tilgængelig i øjeblikket
Giubbonari Penthouse er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Lejligheden Giubbonari Penthouse ligger i den hyggelige og meget populære forretningsgade af samme navn, blot to minutters gang fra blomstertorvet Campo de' Fiori, i samme bygning som de seks lejligheder i Casa Giubbonari.

Udsigt til Roms tage

Den moderne og lyse lejlighed ligger på øverste etage med elevator, og der er en pragtfuld udsigt over Roms tage fra terrassen. Lejligheden har et meget flot køkken, satellitfjernsyn og aircondition.

Læs mere om Giubbonari Penthouse

Fireværelseslejligheden med 4/7 sovepladser (øverste etage med elevator):
- Lejligheden ligger i to plan på bygningens øverste plan. På indgangsplanet finder du entré, et soveværelse med dobbeltseng og enkeltseng samt en suite badeværelse med badekar, bruser og toilet (badeværelset har ingen vinduer), to soveværelser med to enkeltsenge (i det ene af værelserne kan sengene om ønsket samles til dobbeltseng) med en suite badeværelse med bruser og toilet. På den øvre etage er der en stue med køkkenhjørne (to el-plader, ovn, køleskab, opvaskemaskine og vaskemaskine) spisebord med 8 stole, satellitfjernsyn samt sofaarrangement og en stor terrasse med bord, stole og flot udsigt over Roms centrum.

På grund af den meget centrale beliggenhed, kan man gå til stort set alle byens seværdigheder. Skal man bruge offentlig transport er den lige ved hånden. På pladsen Largo Argentina som ligger ca. 5 minutters gang fra lejligheden, finder man busruter til stort set alle dele af Rom, lige som sporvogn nr. 8, som bl.a. kører til Stazione Trastevere (med togforbindelse til Fiumicino lufthavnen) har endestation her.

Skjul teksten
 
 
search map