Hotel i Rom

Gambrinus Hotel

 
Gambrinus Hotel er ikke tilgængelig i øjeblikket
Gambrinus Hotel er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Rom er et rigtig godt valg til en storbyferie, hvad enten der blot er tale om en forlænget weekend, eller du har en hel uge til din rådighed. Det er altid hyggeligt at bo blandt de lokale romere, og det kan du komme til på Hotel Gambrinus, som ligger i et område af byen med mange ambassader og eksklusive beboelsesejendomme.

På shopping med de lokale husmødre

Det 4-stjernede hotel Gambrinus ligger i en forholdsvis rolig og atmosfærefyldt del af Roms historiske centrum og tæt på flere spændende pladser og seværdigheder. I kort gåafstand fra hotellet finder du den legendariske Via Veneto, parken Villa Borghese, den historisk interessante byport Porta Pia, men også det lokale fødevaremarked på Piazza Alessandria, hvor de lokale romerske husmødre køber ind.
Lige uden for hotellet kører der bus til hovedbanegården Stazione Termini, som ligger i en afstand af ca. 800 meter. De nærmeste metrostationer ligger i samme afstand, mens der er mange lokale busser i umiddelbar nærhed.

Faciliteter og velindrettede værelser

På hotel Gambrinus er der døgnåben reception, og personalet giver gerne gode råd, og hjælper med at bestille plads på restauranter, teaterbilleter, udflugter m.m. Der er elevator, lounge og bar, morgenmadsrestaurant med buffet samt gratis wifi i de fælles områder.
Hotellet har ialt 57 værelser som er inddelt i flere forskellige kategorier. Alle værelser er pænt indrettet, men varierer meget i størrelse. Værelserne har aircondition, tv, telefon, værdiboks, minibar samt bad med hårtørrer og strygefaciliteter.

Læs om værelserne på Gambrinus Hotel

 
 

Gæstebedømmelser af Gambrinus Hotel

Læs personlige anmeldelser af Gambrinus Hotel som ligger i Rom. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Gambrinus Hotel. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Gambrinus Hotel

Læs mere
 
search map