Hotel i Rom

Exe Hotel della Torre Argentina

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Exe Hotel della Torre Argentina ligger helt centralt i Rom, blot ca. 5 min´s gang fra Piazza Navona og det gamle blomstertorv Campo de' Fiori. Della Torre Argentina er indrettet i et af Roms gamle adelspalæer, og har gennemgået en større renovering inden for de seneste år. Hotellet har mange stamgæster, og er især velbesøgt af forretningsfolk, som sætter pris på den professionelle og meget venlige service.

Offentlig transport

Det er let at komme til og fra hotellet med offentlig transport, i det Della Torre Argentina ligger på en af Roms store hovedgader, lige ved pladsen Largo Argentina. Herfra kan man bl.a. tage bus nr. 64 til hovedbanegården Termini, eller sporvogn nr. 8 til stationen Trastevere. Der er tog til lufthavnen i Fiumicino fra begge stationer.

Faciliteter

Hotellet har en reception, en hyggelig indrettet opholdsstue, samt en rustik morgenmadsrestaurant. Der er også bar, samt mulighed for at afholde møder. Der er elevator, og til gæster i kørestol, har hotellet en lille sammenklappelig model, som passer til elevatorens størrelse. Der er flere fælles opholdsområder både i stueplan og i kælderetagen, og alle med trådløs internetforbindelse. Hotellet har desuden en lille tagterasse, hvorfra der er en flot udsigt over Roms tage.

Værelserne

Alle værelserne er pænt indrettet med klassiske møbler, og har bad med brus eller badekar samt hårtørrer. Der er telefon, satellit TV, internetadgang, minibar samt aircondition, og værelserne er lydisolerede.

Læs mere om Exe Hotel della Torre Argentina

Læs om værelserne på Exe Hotel della Torre Argentina

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map