Hotel i Rom

Exe Hotel della Torre Argentina

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Exe Hotel della Torre Argentina ligger helt centralt i Rom, blot ca. 5 min´s gang fra Piazza Navona og det gamle blomstertorv Campo de' Fiori. Della Torre Argentina er indrettet i et af Roms gamle adelspalæer, og har gennemgået en større renovering inden for de seneste år. Hotellet har mange stamgæster, og er især velbesøgt af forretningsfolk, som sætter pris på den professionelle og meget venlige service.

Offentlig transport

Det er let at komme til og fra hotellet med offentlig transport, i det Della Torre Argentina ligger på en af Roms store hovedgader, lige ved pladsen Largo Argentina. Herfra kan man bl.a. tage bus nr. 64 til hovedbanegården Termini, eller sporvogn nr. 8 til stationen Trastevere. Der er tog til lufthavnen i Fiumicino fra begge stationer.

Faciliteter

Hotellet har en reception, en hyggelig indrettet opholdsstue, samt en rustik morgenmadsrestaurant. Der er også bar, samt mulighed for at afholde møder. Der er elevator, og til gæster i kørestol, har hotellet en lille sammenklappelig model, som passer til elevatorens størrelse. Der er flere fælles opholdsområder både i stueplan og i kælderetagen, og alle med trådløs internetforbindelse. Hotellet har desuden en lille tagterasse, hvorfra der er en flot udsigt over Roms tage.

Værelserne

Alle værelserne er pænt indrettet med klassiske møbler, og har bad med brus eller badekar samt hårtørrer. Der er telefon, satellit TV, internetadgang, minibar samt aircondition, og værelserne er lydisolerede.

Læs mere om Exe Hotel della Torre Argentina

Læs om værelserne på Exe Hotel della Torre Argentina

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Exe Hotel della Torre Argentina

Læs personlige anmeldelser af Exe Hotel della Torre Argentina som ligger i Rom. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Exe Hotel della Torre Argentina. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 3 anmeldelser fra Exe Hotel della Torre Argentina

Dejlig Romtur

Vi havde planlagt en Romtur på egen hånd med vores barnebarn.
Placering og valg af hotel havde derfor stor betydning for rejseoplevelsen.
Vi fik stor hjælp af In Italia til at træffe det rigtige valg, og det holdt stik hele vejen.
Takket være et godt hotel med et godt og rummeligt værelse kunne vi nyde ferien ekstra.

Læs mere

Bedømmelse af Exe Hotel della Torre Argentina

God placering i forhold til turistattraktioner.
Ældre hotel der er noget slidt
Små værelser
Elevator er langsom
Morgenmaden er fin og tilstrækkelig.

Læs mere

God beliggendehed.

Hotellet ligger bare super godt, lige i "smørhullet". Fin betjening fra alt personale. God morgenmads-buffet.
Værelset var fint indrettet, men det lille vindue der var vendte nærmest ind i en mur, hvor der så var et andet vindue. Formentlig derfor var vinduet materet. Det var ikke godt!

Læs mere

Annika og rejsefæller fra Færøerne boede på Hotel Le Terrazze i Conca dei Marini fra d. 4. til d. 7. september 2012 og på Hotel della Torre Argentina i Rom fra d. 7. til d. 11. september 2012.

Hotel Della Torre Argentina var ikke forberedt ved vores ankomst. Ved indcheckning fik vi oplyst at alle 5 værelser var annulleret af In-Italia. De fandt dog værelser til hos, men vi måtte garantere opholdet med et kreditkort. Hotellet har en super god placering, og gåafstand til de mest besøgte attraktioner, shopping samt restauranter. Morgenmaden var god, og hotellet havde en lille, men god solfyldt tagterrasse. Værelserne var ujævne, nogle var gode fordi de var renoverede med nyt gulv, interiør og toilet, mens andre var meget slidte, havde dårlig seng, mørk indretning og intet dagslys.

Vi lejede biler fra Sixt via Auto Escape, incl selvrisiko annulering. Ved afhenting af bilene, oplyste Sixt at de ikke kendte til den selvrisikoannuleringen vi havde købt hos Auto Escape, og anbefalde at vi købte deres forsikring for at være sikre. De fik overtalt os til denne extra forsikring og tjent nogle extra penge ad denne vej. Vi synes, at forsikringen fra Auto Escape burde fremstå tydeligere for at være dækning nok.

Alt i alt en god oplevelse at købe opholdet gennem In-Italia, og vi anbefaler jeres viden og kompetance til kommende gæster.

Læs mere

Arne og rejsefælle fra Rødovre boede på Hotel della Torre Argentina i Rom fra d. 7. til d. 12. juli 2012.

Vi havde en dejlig tur, hvor alt bare fungerede godt.
Hotellet della Torre Argentina i Rom var også godt. En god beliggenhed midt i det hele. Tæt på alting.
Vi havde et godt værelse og det var dejligt at vi kunne få morgenmad på hotellet. Pænt og rent.
Skulle jeg komme med et lille minus, så står der i hotelbeskrivelsen at der er en dejlig tagterrasse. Udover placeringen på taget var der nu ikke meget ved den. Den var gammel og forfalden, så den kunne godt trænge til en istandsættelse.
Derudover har vi kun ros til den behandling vi har fået hos jer både i forhold til bestillingen og i forhold til selve rejsen.
Vi har været meget glade for valget af jer som arrangør af rejsen og vil komme tilbage, når vi skal til Italien igen.
Tak for god behandling.

Læs mere

Ole og familien fra Kgs Lyngby boede på Hotel della Torre Argentina i Rom fra d. 1. til d. 5. april 2012.

Vi havde en meget fin tur.

Hotellet havde en perfekt beliggenhed med få minutters gang til Pantheon, Piazza Navona, Campo dei Fiori etc. Derudover kan man gå til Trastevere på 10 minutter..
Man skal dog påregne en del trafikstøj i de værelser der ligger ud til Corso Vittorio Emanuele.

Også en super service fra hotellet ved afrejse. Vi fandt ud at det stort set var samme pris at lade hotellet arrangere limousine til lufthavnen som at tage taxa til Termini og tog derfra. ( 3 prs)
og så tog turen under 30 min.

Læs mere
 
search map