Anmeldelser af Ex-Chiesa di Vicolo Savelli

 
Ex-Chiesa di Vicolo Savelli er ikke tilgængelig i øjeblikket
Ex-Chiesa di Vicolo Savelli er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Ex-Chiesa di Vicolo Savelli

Læs personlige anmeldelser af Ex-Chiesa di Vicolo Savelli som ligger i Rom. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Ex-Chiesa di Vicolo Savelli. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Anya og familie fra Odense boede på Ex-Chiesa di Vicolo Savelli i Rom fra d. 7. til d. 13. juli 2009.

Fantastisk, fantastisk, fantastisk! Ex-Chiesa di Vicolo Savelli er en god lejlighed med en pragtfuld beliggenhed.
Et godt råd til at hvordan man lettest kommer til lejligheden er, at tage toget fra Fiumicino Lufthavn til stationen i Trastevere og derfra tage sporvogn nr. 8 til Largo Argentina. Derfra er der 5-10 min. gang til lejligheden.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2009
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Flemming og hans familie fra Holte boede på Ex-Chiesa di Vicolo Savelli i Rom fra d. 12. til d. 18. oktober 2008.

Super tur! I er geniale! ´Ex chiesa di vicolo savelli' er en stor oplevelse og byen omkring/området er perfekt. Vi mener ikke, at men kan bo mere centralt - lige om hjørnet ifht. Piazza Navona og Campo dei fiori. Den absolut bedste og levende restaurant 'Cul de Sac' ligger 100 meter fra lejligheden. Der spiste vi ofte og til ok priser. Vi var af sted med vores 2 børn på 9 og 11, og de snakker meget om, at det var en stor oplevelse. Den lille på 9 vil meget gerne af sted igen. Eneste udfordring i 'kirken' er, at hvis mor og far skal sove i dobbeltsengen på hems 1, skal det ene at de 2 små ligge på hems 2 og 'slås' med den meget børneuvenlige vindeltrappe hertil. Vi måtte rede op til den lille i sofaen i stuen hver aften. Så dryppede og 'løb' toilettet hele tiden, og jeg måtte skille cisternen ad og fikse det med en ny pakning - så der fik I lidt hjælp. Rom i egen kirke! Vi gør det klart igen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Berit og hendes venner fra København boede på Ex-Chiesa di Vicolo Savelli i Rom fra d. 3. til d. 9. oktober 2008.

Vi var i Rom fra den 3. til den 9. oktober 2008 og boede i Ex-Chiesa de Vicolo Savelli. Vi var 2 vennepar, der alle har været i Rom adskillige gange, så vi valgte lejligheden på grund af beliggenheden. Og den var i top. Vi kunne gå til alting: 200 meter til Piazza Navone og Campo de Fiori, 7 minutter til Pantheom (vores yndlingsseværdighed i Rom) 1 kvarter til Peterskirken, Corsoen osv. Perfekt. Lejligheden lå i et meget charmerende kvarter, med et gågadeområde lige uden for døren, et væld af restauranter, vinbarer og ikke mindst gelateria'er i massevis.
Et lille, velforsynet supermarked 50 meter væk forsynede os med de mest basale ting til opholdet i lejligheden. Selve lejligheden, som lå stille og roligt med indgang gennem en stor port og en lille gård, var rummelig og hyggelig. Meget specielt indrettet. Vores eneste klagepunkt er sengen i det lille studio ovenpå. Madrassen er ikke beregnet til modne mennesker. Mindede mest af alt om en gammel kollegie- eller spejderhyttemadras. Med hensyn til In-Italia har vi været meget tilfredse med jeres service, bl.a. at I fik rykket ankomsttidspunktet frem. En meget flink signora lukkede os ind. Hun kunne absolut ikke andet end italiensk, som vi ikke kan meget af, men vi endte med at forstå hinanden omkring de praktiske ting. Vi havde 6 herlige dage i Rom. Jeg vil lige nævne, at 2 af os kom direkte fra et andet In-Italia formidlet sted, nemlig Agriturismo Montalbino i Toscana, hvor vi havde tilbragt 14 dage med børn og børnebørn. Et ganske vidunderligt sted, så smukt beliggende, at det tog vejret fra en. Stedet var tillige smagfuldt renoveret. En fornøjelse. In-Italia forstår virkelig at finde de gode og specielle steder. Det er ikke sidste gang, at vi rejser med jer.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2008
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Henrik og rejsefæller fra Klagshamn i Sverige boede på Ex-Chiesa di Vicolo Savelli i Rom fra d. 10. til d. 13. juni 2008.

Vi har været i venedig og rom, det har været en tur ud over det sædvanlige, lejlighedderne har været kanon fine, og har ligget super godt begge to.De lå centralt midt i byen, hvor alt var lige ude for døren,og det gjorde at vi kunne gå til alle atraktioner på næsten ingen tid.Vi kan varmt anbefale andre at rejse med In-Italia, da kvaliteten ligger højre end forventet.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 3 voksne
Navn
Anne og familie fra Kgs. Lyngby tilbragte en uge på Ex-Chiesa di Vicolo Savelli i Rom fra d. 21. til d. 28. april 2008.

Opholdet i Rom var fantastisk, noget jeg havde drømt om siden jeg var barn. Alle de mange arkitektoniske bygninger, historien og kulturen var helt superb;-)

Der var nogle små ting, jeg kan nævne som godt kunne være lidt bedre.

Da vi ankom til Rom lufthavn, var vi en del forsinket og prøvede at ringe, men nummeret var ikke det rigtige, så prøvede vi at ringe til jer, men kunne heller ikke kommer igennem. Så vi var klar til at tage på hotel, men valgte at tage turen ind til lejligheden først. Her prøvede vi at ringe på døren samt ringe fra vores taxachaufførs mobil, men ingen forbindelse, så nervøsiteten steg en del hos min familie. Så det tog lidt pusten fra os.

Men endelig dukkede de op, og jeg viste dem det nummer vi havde modtaget fra jer. De sagde at dette ikke var det rigtige.

Ud over det var det kun sengen på første sal som man ikke kunne sove på, så jeg valgte at sove på sofaen. Gør intet, men til jeres andre gæster, så er den ikke særlig komfortabel og havde et stort hul i midten, så man fik ekstremt ondt i ryggen. Sidte ting ved lejligheden er at der kun var seks håndklæder til os fire personer til en hel uge. Dette kunne også gøres bedre.

Ydermere var lejligheden skøn og meget meget unik (dette må gerne understreges, vi tog næsten flere billeder af lejligheden end af Rom, den er bare skøn). Det var rent og ryddeligt. De havde købt vand, kage, marmelade mm. og gjort klar. Dette var min mor helt lykkelig over;-). Lejligheden lå perfekt og i et dejligt kvarter, tæt på mange seværdigheder og spisesteder. Så hvis madrassen bliver skiftet, og der kommer flere håndklæder, vil vi meget gerne tilbage igen.

Tusind tak for det ellers dejlige opholde.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2008
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map