Feriebolig i Rom

Ex-Chiesa di Vicolo Savelli

 
Ex-Chiesa di Vicolo Savelli er ikke tilgængelig i øjeblikket
Ex-Chiesa di Vicolo Savelli er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Tænk at bo i en gammel kirke der er blevet indrettet til lejlighed. Tænk at kirken ligger i Vicolo dei Savelli, kun et stenkast fra den elegante Piazza Navona. Du bor her i stille omgivelser og alligevel kun få skridt fra den livlige Campo de' Fiori og fra et utal af caféer og spisesteder.

Kirken ligger i et flot palæ. Når du kommer ind ad porten er der nogle arkader i palæets gård, som bruges af beboerne, især til parkering af deres knallerter. I et hjørne af gården finder du indgangen til den gamle kirke, som oprindeligt blev brugt som kapel for hele palæet.

Læs mere om Ex-Chiesa di Vicolo Savelli

Treværelseslejlighed med 4 sovepladser (stueetage / 1. sal):
- I stueetagen findes entré, køkken med 4 gasblus og ovn, badeværelse med toilet og bruser, enorm stue med spisebord og sofarrangement og - bagved det sted hvor alteret var placeret og hvor der nu er lavet et skillevæg - soveområde med enkeltseng i stueetagen og en enkeltseng på hemsen, hvortil du kommer op ad en smal vindeltrappe. Ved indgangen er der desuden en trappe der fører op til det hyggelige soveværelse med dobbeltseng, som ligger på første sal. Værelset har et flot, hvælvet loft og hyggelige runde vinduer der både kigger over palæeets gård og ind i selve kirken, hvor opholdsstuen i dag ligger placeret.

NB: denne indlogering er ikke velegnet for gangsbesværede da der er vindeltrapper op til soveværelserne og trappetrin fra entréen til stuen

Skjul teksten
 
 
search map