Anmeldelser af Domus Sessoriana

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Domus Sessoriana

Læs personlige anmeldelser af Domus Sessoriana som ligger i Rom. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Domus Sessoriana. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Et dejligt udgangspunkt for oplevelser i Rom

Det var en rigtig god oplevelse at bo på Domus Sessorina, Lidt specielt at bo i et gammelt kloster med en smuk indbygget kirke ;-)
Værelset var ok, der var hvad der skulle være. udsigten fra værelset var skøn. vi var også heldig at opleve en lille messe i det nederste kapel. Personalet var venlige og serviceminded. Morgenmaden var typisk italiensk, kaffe nok det bedste hvis man ikke er til forskelligt kage og tørt hvidt brød.

Rom som feriedestination

Vi gik mellem 18 og 20 kilometer hver dag, og oplevede rigtigt meget. Der bare så meget at se og opleve i den by. Fæstningen ved floden var spændende og udsigten derfra meget smukt. der var også en udstilling hvor man gik rundt under jorden på et glasgulv henover en spændende udgravning af en herskabs Vila. Nonna Betta var en spændende restaurant med fantastisk mad. der er også en "slagter" ved Panteon hvor vi nød en skøn platte med oste, forskellig pålæg i en suveræn kvalitet. dertil fik vi en fantastisk vin anbefalet som smagte så engle sang :-).
Panteon er også enestående. vi nød også et lille opera intermezzo når Panteon

Domus Sessoriana
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på Domus Sessoriana
Dobbeltværelse
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2017
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Autentisk.

Dejligt og roligt hotel, men pga. de "originale" døre kan der opleves støj - alt afhængigt af naboerne. God service og morgenmad. Et område der er præget af lokale. Anbefalelsesværdigt.

Rom som feriedestination

Domus Sessoriana
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Domus Sessoriana
Dobbeltværelse
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2017
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Anbefalinger til dig

search map