Anmeldelser af Domus Sessoriana

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Domus Sessoriana

Læs personlige anmeldelser af Domus Sessoriana som ligger i Rom. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Domus Sessoriana. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Autentisk.

Dejligt og roligt hotel, men pga. de "originale" døre kan der opleves støj - alt afhængigt af naboerne. God service og morgenmad. Et område der er præget af lokale. Anbefalelsesværdigt.

Rom som feriedestination

Domus Sessoriana
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Domus Sessoriana
Dobbeltværelse
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2017
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Anbefalinger til dig

search map