Hotel i Rom

Domus Sessoriana

 
Domus Sessoriana er ikke tilgængelig i øjeblikket
Domus Sessoriana er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Bygningerne som rummer det nuværende 3-stjernede hotel var oprindeligt et stort kloster, som blev bygget i det 10. århundrede, og den husede indtil 2009 flere forskellige munkeordner. Hotellet er indrettet i bygningerne, som de tog sig ud i det 18. århundrede, så det er let at fornemme den gamle kloster-ånd.

Hotel med egen kirke

Hotellet ligger i forbindelse med den imponerende kirke Santa Croce in Gerusalemme, og kun godt 5 minutters gang fra Roms domkirke San Giovanni in Laterano. Her finder du også den nærmeste metrostation, bybusser og sporvogn, som kører dig ind til Roms historiske centrum på kort tid.

Højt til loftet og terrasse på taget

Det er et imponerende syn at komme gående gennem det grønne område frem til Domus Sessoriana, som ligger lige til højre for kirken. Når du kommer ind i receptionen kan du konstatere, at der er rigtig højt til loftet, og denne følelse følger dig rundt i den historiske bygning. Der er nogle få opholdsrum - men hotellets største attraktion er uden tvivl den store tagterrasse, hvor du kan nyde den imponerende udsigt over hele Roms centrum.

Bo i de gamle munkeceller

Nutidens hotelværelser er indrettet i de gamle munkeceller, og man har så vidt muligt bevaret det oprindelige udseende, men naturligvis er hele komplekset renoveret, så det lever op til nutidens krav om komfort. Domus Sessoriana har ialt 60 værelser i forskellige størrelser, og som alle er pænt men enkelt indrettet med aircondition, satellit-tv og minibar lige som der naturligvis er privat bad med hårtørrer.

Læs om værelserne på Domus Sessoriana

 
 

Gæstebedømmelser af Domus Sessoriana

Læs personlige anmeldelser af Domus Sessoriana som ligger i Rom. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Domus Sessoriana. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 10 anmeldelser fra Domus Sessoriana

Lige hvad jeg havde drømt om.

Jeg havde nogle dejlige dage, hvor mine forventninger blev indfriet.

Læs mere

Sensommerferie i Rom

En rigtig god ferie med et dejligt hotel, der oser af ro og atmosfære. venlig og hjælpsom personale, både i receptionen og ved morgenmaden. Okay morgenbord, fadene blev fyldt op hele tiden. Hotellet ligger i gå afstand fra flere seværdigheder og tæt på Metro og bus. Vi kan kun anbefale både hotel og In-Italia for venlighed og hjælpsomhed. Venlig hilsen fam. Laustrup Nielsen

Læs mere

Bedømmelse af Domus Sessoriana

Anderledes med uforlignelig udsigt!

Læs mere

Bedømmelse af Domus Sessoriana

Læs mere

Kedeligt

Hotellet ser flot ud udefra, men så slutter det også. Der er utrolig lydt inde på hotellet, der er en del larm hvor man kan høre alle dem der går på gangen, dørene er tynde som pap.
Morgenmaden er da det mest triste jeg har oplevet, flutes der er skåret ud i tynde skiver, og skinke eller ost som pålæg.
Service er der ikke meget af, aircondition var i stykker da vi kom, og der kom først en og reparerede det efter 3 dage. Det eneste sted på hotellet hvor man kunne få kaffe, var en maskine nede i kælderen, der heller ikke virkede, og dette tog også kun 3 dage inden der kom nogle og reparerede den.

Læs mere

Slidt men dejligt

Dejligt mellemklassehotel men lidt slidt. God morgenmad

Læs mere
 
search map