Hotel i Rom

Domus Sessoriana

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Bygningerne som rummer det nuværende 3-stjernede hotel var oprindeligt et stort kloster, som blev bygget i det 10. århundrede, og den husede indtil 2009 flere forskellige munkeordner. Hotellet er indrettet i bygningerne, som de tog sig ud i det 18. århundrede, så det er let at fornemme den gamle kloster-ånd.

Hotel med egen kirke

Hotellet ligger i forbindelse med den imponerende kirke Santa Croce in Gerusalemme, og kun godt 5 minutters gang fra Roms domkirke San Giovanni in Laterano. Her finder du også den nærmeste metrostation, bybusser og sporvogn, som kører dig ind til Roms historiske centrum på kort tid.

Højt til loftet og terrasse på taget

Det er et imponerende syn at komme gående gennem det grønne område frem til Domus Sessoriana, som ligger lige til højre for kirken. Når du kommer ind i receptionen kan du konstatere, at der er rigtig højt til loftet, og denne følelse følger dig rundt i den historiske bygning. Der er nogle få opholdsrum - men hotellets største attraktion er uden tvivl den store tagterrasse, hvor du kan nyde den imponerende udsigt over hele Roms centrum.

Bo i de gamle munkeceller

Nutidens hotelværelser er indrettet i de gamle munkeceller, og man har så vidt muligt bevaret det oprindelige udseende, men naturligvis er hele komplekset renoveret, så det lever op til nutidens krav om komfort. Domus Sessoriana har ialt 60 værelser i forskellige størrelser, og som alle er pænt men enkelt indrettet med aircondition, satellit-tv og minibar lige som der naturligvis er privat bad med hårtørrer.

Læs om værelserne på Domus Sessoriana

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map