Hotel i Rom

Domus Romana Hotel

 
Domus Romana Hotel er ikke tilgængelig i øjeblikket
Domus Romana Hotel er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Midt i Roms historiske centrum mellem Piazza Barberini og den populære indkøbsgade Via Nazionale, finder du et af Roms spændende hoteller. Allerede når du står ude på den forholdsvis anonyme gade, drages dine øjne automatisk gennem den store port, og ind mod den pittoreske gårdhave. Her kan du både spise morgenmad og nyde en kølig drink efter dagens oplevelser akkompagneret af lyden af rislende vand fra det lille springvand. Domus Romana har også en lille terrasse på 4. sal, hvorfra du kan nyde udsigten over Roms tage.

Bo i et historisk kloster

Hotel Domus Romana har til huse i et kloster fra det 17. århundrede, og mange af den oprindelige bygnings karakteristiske træk er bevaret. Det store fælles opholdsrum er præget af imponerende søjler og en fantastisk udsmykning af de smukke loftshvælvinger, men ellers er indretningen forholdsvis spartansk.

I gåafstand til det meste

Domus Romana ligger 500 meter fra Den spanske Trappe og Forum Romanum, to af Roms mest besøgte seværdigheder, mens Quirinalet, Palazzo Barberini og den frygtindgydende ”knogle-kirke” på Piazza Barberini ligger endnu tættere på.

Kom let rundt i byen

Har du brug for offentlig transport, ligger hovedbanegården Stazione Termini ca. 500 meter fra hotellet, mens mange af de lokale busser kører på Via Nazionale. Nærmeste metrostationer er Barberini og Repubblica, ca. 5 minutters gang fra Domus Romana.

Sådan bor du

Receptionen er døgnbemandet og der er en lobby med elevator, café, morgenmadsstue, mødelokale og internet (mod gebyr). De tykke mure kan dog gøre det til noget af en udfordring at få det til at fungere.

Værelserne er pænt men enkelt indrettet i klassisk stil og størrelsen varierer meget. Alle værelser har aircondition, tv, telefon, vækkeopkald, minibar, pengeskab samt badeværelse med bruser eller badekar og hårtørrer. Kommer du i bil, er der mulighed for at parkere i Garage Nazionale i Via Napoli (mod ekstra gebyr).

Værelserne på Domus Romana Hotel

 
 

Gæstebedømmelser af Domus Romana Hotel

Læs personlige anmeldelser af Domus Romana Hotel som ligger i Rom. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Domus Romana Hotel. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 8 anmeldelser fra Domus Romana Hotel

God beliggenhed og venligt personale.

Vi boede 3 dage på Domus og blev serviceret med en opgradering af værelset til et familie værelse som var stort og rummeligt. Morgenmaden var en fin blanding af både koldt og varmt i buffeten.
Personalet var hjælpsome og informative og tilgængelige 24/7. Man kan ikke bede om mere end det. God tur og dejligt hotel.

Læs mere

God beliggenhed

Dejligt hotel med god beliggenhed. Vi spiste morgenmad to gange. Dem som kom da serveringen åbnede var ganske tilfredse, Vi som kom lidt senere, ankom til en stort set tom morgenmadsbuffet, hvor det var slut med det meste.

Læs mere

Skønt hotel

Skønt hotel lige midt i centrum
En upgrade på gårdmiljøet tiltrængt, dog uden indflydelse på den gode oplevelse.
Velfungerende wifi.
Vi kommer igen.

Læs mere

Bedømmelse af Domus Romana Hotel

Virkeligt fint hotel, pengene værd, midt i Roms centrum.

Læs mere

Hyggeligt centralt hotel

Læs mere

Bedømmelse af Domus Romana Hotel

Læs mere
 
search map