Hotel i Rom

Domus Libera

 
Domus Libera er ikke tilgængelig i øjeblikket
Domus Libera er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

En rolig beliggenhed lige i centrum

Leder du efter et godt lille sted at bo i det centrale Rom, og vil du være sikker på god kvalitet, så er Domus Libera sikkert det helt rigtige sted for dig. Beliggende blot 400m fra Pantheon, 200m fra Piazza Venezia og 50m fra Via Del Corso, som er en af Roms mest populære shoppinggader, bliver ikke meget bedre. Selv Vatikanet ligger blot en halv times gang derfra, hvis ellers ikke du lader dig friste af de mange spændende seværdigheder undervejs. Du har et af Roms mest spændende områder lige uden for døren. Selv om Rom er en både livlig og travl by, ligger Domus Libera i en af de mere rolige gader, og der er et godt udvalg af restauranter og caféer i umiddelbar nærhed.

Dejlig gæstfrihed

Domus Libera byder på ægte bed & breakfast atmosfære, altså varm og personlig. Huset var oprindeligt ejet af den italienske renaissance-maler Sebastiano del Piombo, som var samtidig med bl.a. Michelangelo, Leonardo da Vinci og Rafael. Den gamle lejligheder er indrettet i moderne art nouveau stil, hvilket gør værelserne lyse og indbydende. Farvevalget er nøje afstemt og giver værelserne en dejlig atmosfære og følelsen af hjemlig hygge med et lækkert moderne touch. Her vil du hurtigt føle dig hjemme og godt tilpas.

Læs mere om Domus Libera

Nyd en romantisk ferie

Domus Libera er en lille B&B med et begrænset udvalg af faciliteter, som dog klart opvejes af den helt særlige charme. Domus Libera er et dejligt gemmested til en romantisk parferie, og du kan nyde udsigten over Rom fra den lille tagterrasse. Morgenmaden kan du nyde i den lille morgenmadsstue og den er både god og varieret. Den består bl.a. af æg, bacon, pålæg, ost, yoghurt, frisk frugt og friskpresset appelsinjuice, og naturligvis er der også en god kop italiensk kaffe . WiFi er tilgængeligt på hele Domus Libera.

På grund af stedets beskedne størrelse er der ikke fuld bemanding i receptionen døgnet rundt, så det er vigtigt, at du på forhånd informerer om dit ankomsttidspunkt.

Rummelige og eksklusive værelser

Den lille bed & breakfast har kun 6 værelser, som alle er meget smagfuldt indrettet. Der findes flere forskellige kategorier af værelser, og det er primært størrelsen som adskiller dem. Alle værelser har aircondition, satelit TV, wi-fi, gratis minibar med vand og softdrinks, el-keddel, Nespresso kaffemaskine, værdiboks og et stort badeværelse med en såkaldt rainfall shower, toilet, hårtørrer og Hermes toiletartikler.

Læs om værelserne på Domus Libera

Skjul teksten
 
 
search map