Anmeldelser af Dimora Trevi

 
Dimora Trevi er ikke tilgængelig i øjeblikket
Dimora Trevi er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Dimora Trevi

Læs personlige anmeldelser af Dimora Trevi som ligger i Rom. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Dimora Trevi. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Jette og rejseselskab fra København Ø boede på Dimora Trevi i Rom fra d. 16. til d. 21. oktober 2011.

Vi har været afsted i tre genrationer (19-74 år) i fem dage. Og vi havde en dejlig tur til Rom og var rigtig glade for at bo i Dimora Trevi. Vi blev godt modtaget tre minutter efter vi var ankommet til adressen og fik rigtig mange gode råd af den nøgleansvarlige, som talte rigtig godt engelsk. Lejligheden var super fin og ren og vi havde masser af plads. Selvom vi var otte voksne virkede 1. salen også fint - det var vi lidt bekymrede for pga. beskrivelsen på nettet. Køkkenet var fint udrustet og velfungerende.

Vi var tæt på alt og endnu tættere på Trevi-fontænen end vi havde drømt om.

Et tip til andre rejsende i Rom kan være at trække væk fra de populære pladser, når man vælger restaurant - det er billigere og bedre. Og så købte vi charcuteri og ost et par gange og spiste det i lejligheden. Det var ikke ret dyrt. Bed personalet om at blande charcuteri til det antal personer I er. I stueetagen i ejendommen ligger en butik med alskens lækre spiselige ting og vin, som man kan supplere med.

Vi var ved at blive snydt ang. transport fra lufthavnen. Da vi var otte havde vi besluttet at tager to taxier. Men ved udgangen fra lufthavnen stod nogle kække mænd, som havde et tilbud på en shuttel. De ville have 20 euro per person, men taxaerne har faste priser på 40 Euro, så det var den halve pris. Så vi holdt os til det, vi havde planlagt.

Har allerede anbefalet lejligheden til andre. Det er skønt, at man kan indkvartere så mange personer på samme sted midt i byen. Og helt fantastisk med fire badeværelser, så man ikke skal op kl. 5 for at alle kan nå i bad.

Og tak til in-italia for god service.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2011
Antal rejsende 8 voksne
Navn
Daisy og veninder boede på Dimora Trevi i Rom fra d. 1. til d. 8. oktober 2010.

Har I været glade for byen og området?
Ja vi var meget glade, imponeret og begejstret for byen.

Har opholdsstedet levet op til jeres forventninger?
Ja det var som beskrevet. Blev ikke negativ overrasket. Og godt i beskriver rengøringsstandarden, for gulvene var godt nok snavset ( Der lå ikke fnuller, men man blev SORT af at gå på gulvet ) Og det var også godt at I forbereder på køkken standarden og muligheder eller manglende muligheder. Men alt det beskriver I, så man bliver ikke frustreret eller skuffet, men tager det som en del af hyggen :-) Men jeg synes det I skriver på jeres hjemmeside, det lever fuldstændig op til standarden. I pynter ikke på noget og lover for meget. Men lejligheden er jo super dejlig, charmerende, og ikke mindst så ligger den jo genialt. Centralt og så tæt på trevi Fontænen. Så vi har været Fuldt tilfredse. :-)


Har I ellers andre kommentarer om bolig, området, de lokale eller os?
Jeg vil sige jer tak for en god oplevelse igennem jer. Jeg vil bestemt anbefale jer. I har været meget servicemindede hele vejen igennem og man har været helt tryg. Så det er ikke sidste gang jeg/vi har benyttet jer. Tak.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2010
Antal rejsende 6 voksne
Navn
Bjørn og hans venners familier fra Sønderborg boede på Dimora Trevi i Rom fra d. 13. til d. 18. oktober 2008.

Rom er for en førstegangsbesøgende meget overvældende. Så meget historie på et så forholdsvis lille område er jo helt fantastidk. Og desuden alle de dagligdags oplevelser, gode restauranter, dejliog shopping, indkøbsmulighederne i det hele taget. Man føler sig aldrig utryg i Rom og romerne er meget hjælpsomme og venlige, bortset fra lidt sprogforbistring, de taler hverken sønderjysk, dansk, tysk eller engelsk. Men med lidtb fagter og et grin går det fint.
Opholdstedet 3 minuters gang Trevi fontænen var helt perfekt. Vi var 3 voksne og 4 teenagere, og det var lejligheden meget velegnet til. Og så mærkede man ikke at den lå midt i Rom, dejlig rolig og med masser af plads. Kan kun anbefales når man rejser en stor flok unge og lidt mere gråhårede.
Vores bagage forsvandt mellem Paris og Rom så vi havde kun det tøj vi stod og gik. Vores ”nøgleperson” som jeg desværre har glemt navnet på var helt super hjælpsom og var sikkert skyld i at vi fik bagagen til 7 personer om onsdagen kl 22.15.
Bortset fra bageproblematikken, som jo absult ikke var jeres skyld, men flyselskabets var alt helt i orden. Det er bestemt ikke sidste gang vi tager til Rom, det var jo kun en brøkdel vi set og oplevet.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2008
Antal rejsende 5 voksne, 2 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2008
Antal rejsende 8 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2008
Antal rejsende 4 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map