Feriebolig i Rom

Dimora Trevi

 
Dimora Trevi er ikke tilgængelig i øjeblikket
Dimora Trevi er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Der er mange opfattelser af, hvor Roms absolutte centrum ligger, men kan man kalde Trevi-fontænen andet end "centralt beliggende"? Nej vel?

Denne elegante og velholdte lejlighed ligger en stenkast fra den berømte vandkunst i et kvarter, hvor indkøbsmuligheder, caféer og restauranter er så mange, at det eneste problem er at vælge imellem dem. Lejligheden ligger på tredje etage (med elevator) af en flot bygning i Via Dataria, og så er der vist ikke brug for flere argumenter for at vælge den for en stor gruppes eller families Roma-færd.

Læs mere om Dimora Trevi

Seksværelseslejlighed med 8 sovepladser (3./4. sal)
Lejligheden ligger i to plan og består af en stor opholdsstue, en spisestue (vi fristes næsten til at sige triklinium, for den minder virkelig meget om antikkens spisestuer, et stort køkken med fem gasblus, pizzaovn/grill (!), køleskab og opvaskemaskine, to soveværelser med dobbeltseng og to badeværelser med toilet, karbad og bruser. På etagen over er der endnu to soveværelser, hvert med to enkeltsenge, og to badeværelser med toilet og bruser. Det skal bemærkes, at der både er skrå vægge og lavtliggende bjælker på denne etage, så den er bedst til børn (eller lave/fleksible voksne).

Skjul teksten
 
 
search map