Feriebolig i Rom

Dimora Torre Argentina

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hvis hele familien i flere generationer vil sammen i Rom, og det skal være centralt, er Dimora Torre Argentina et godt bud. For kan man kalde det andet end centralt, når der kun er 200 meter til Pantheon og 400 meter til Campo de' Fiori?

Høj til loftet og god komfort

Her er virkelig højt til loftet i lejligheden, de fleste steder minimum 5 meter op. Det er for resten en usædvanlig god stue, der er velegnet til at slappe af i efter de lange dages sightseeing, shopping og vandren op og ned ad gaderne. Alt for ofte er udlejningslejligheders stuer kedelige og upersonlige, her er det en helt anden historie, for stuen er både stor, smagfuldt møbleret og har et godt sofaarrangement. Lejligheden er i det hele taget velmøbleret og udstyret med al den komfort, du kan ønske dig til et ophold i Rom: aircondition, trådløs internetadgang, vaskemaskine og gode køkkenfaciliteter. Og så er her ikke mindre end 120 m² at fordele sig på.
NB: Vi gør opmærksom på, at der i etagen under lejligheden ligger en vinbar/restaurant, som har sent åbent. Dette kan medføre visse støjgener i ét af soveværelserne.

Læs mere om Dimora Torre Argentina

Treværelseslejlighed med 8/10 sovepladser
Lejligheden ligger på første etage. Du kommer ind i entréen, der går over i en lang gang, som ender ved stuen. I denne lange gang finder du pudsigt nok en hems med dobbeltseng, en stor stue med sovesofa til to personer, et velindrettet separat køkken (fire gasblus, ovn, stort køleskab, fryser, brødrister, elkedel og opvaskemaskine), et soveværelse med dobbeltseng og hems med to enkeltsenge, et soveværelse med dobbeltseng og hems med skrivebord(!), et badeværelse med bruser og wc samt et badeværelse med badekar og wc.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map