Feriebolig i Rom

Dimora Margutta

 
Dimora Margutta er ikke tilgængelig i øjeblikket
Dimora Margutta er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Denne store lækre lejlighed ligger i det fashionable kvarter nær Den Spanske Trappe. Fra vinduerne har du en dejlig udsigt over dette centrale og livlige område af Roms historiske centrum. Med sit gode møblement er denne lejlighed en oplagt konkurrent til de meget dyrere hoteller i nabolaget.

Fireværelseslejlighed med 5/ 6 sovepladser (4. sal med elevator)
Lejligheden ligger på bygningens to øverste etager og består af stor entré, rummelig stue med store vinduer, køkken med opvaskemaskine, et soveværelse med enkeltseng og et badeværelse med toilet og bruser. På etagen ovenover findes et soveværelse med dobbeltseng (king size), et soveværelse med to store enkeltsenge (queen size) og to badeværelser med toilet og bruser. I ét af soveværelserne kan man tilføje en sovesofa til én person.

Læs mere om Dimora Margutta

Lejligheden er endvidere udstyret med aircondition, satellitfjernsyn, Video- og DVD-afspiller samt vaskemaskine og opvaskemaskine. Der er elevator i ejendommen.

Skjul teksten
 
 
search map