Feriebolig i Rom

Dimora Governo Vecchio

 
Dimora Governo Vecchio er ikke tilgængelig i øjeblikket
Dimora Governo Vecchio er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

I de små hyggelige gader i nærheden finder du restauranter og caféer af enhver slags samt adskillige indkøbsmuligheder.

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (3. sal):
- Lejligheden ligger på 3. sal i en bygning uden elevator og består af stor opholdsstue med fladskærmsfjernsyn med satellitkanaler og sovesofa til to personer, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge, separat køkken med ovn og badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden har aircondition og vaskemaskine.

Læs mere om Dimora Governo Vecchio

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Dimora Governo Vecchio

Læs personlige anmeldelser af Dimora Governo Vecchio som ligger i Rom. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Dimora Governo Vecchio. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Dimora Governo Vecchio

Maj 2017

Igen nogle dejlige dage i Rom

Læs mere

Dejlig ferie i en skøn by.

Læs mere

Thomas og familie fra Allerød boede på Dimora Governo Vecchio i Rom fra d. 17. til d. 24. oktober 2010.

Vi havde en dejlig tur, hvor det hele klappede som det skulle. Den telefoniske kontakt til bureauet i Rom var upåklagelig og der stod en person klar i porten med nøgler, da vi ankom. Afrejsen var meget flexibel ved blot at lægge nøglerne og smække døren.

Lejlighedens placering er perfekt med gå afstand til det meste og ikke mere larm end hvad man vil forvente midt i Rom. Vi var 5 personer og havde derfor bestilt airport shuttel over nettet og dette fungerede upåklageligt begge veje og koster ikke mere end med express-toget når man er 5. Kan varmt anbefales.

Meget hyggelig cafe nedenfor lejligheden med afslappet atmosfære. Bureauet i Rom havde lagt en seddel med nogle anbefalede restauranter, vi prøvede et par stykker og var bestemt ikke skuffet. Ca 50 m ned ad gaden ligger et supermarked med det hele: slagter, delikatesse, fisk og bager. Bare vi havde sådanne her hjemme!

Lejligheden er bedst til 2 voksne og 2 børn. Det gik lige med vores tredje barn, som sov på sofaen i stuen (ikke sovesofa og meget blød). Kun ½ delen af el-pærene fungerede, det kunne man måske forvente var i orden til prisen. Da filter manglede på vandhane i badeværelse, betød det at vandet løb ned af handen og ud på hele bordet og ned i skabene. Der manglede information om affaldsortering og måske et lille kort, hvor nærmeste containere ligger (det havde været en god service). Men det er i småtings-afdelingen. Vi kan bestemt anbefale Jer, lejlighed og selvfølge Rom til andre.

Læs mere

Thomas og familie fra Hillerød boede på Dimora Governo Vecchio i Rom fra d. 28. juni til d. 3. juli 2009.

Vi var meget glade for at være i Rom med vore børn. Vi har begge været der tidligere uden børn. Og Rom levede helt op til forventningerne, lejligheden var ligeledes fin til formålet. Måske havde det været godt med et skærebræt i køknet samt lidt bedre gryder og pander, men det gik da udmærket med at lave mad også uden dette. Beliggenheden var fabelagtig og størrelsen og rummene fungerede rigtig fint til vores familie.

Læs mere
 
search map