Feriebolig i Rom

Dimora Giulia

 
Dimora Giulia er ikke tilgængelig i øjeblikket
Dimora Giulia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Lejligheden ligger i en rolig sidegade til Via Giulia, så her får man ro om natten, samtidig med at det romerske natteliv kun er få minutters gang væk.

Fireværelseslejlighed med seks sovepladser (1. - 3. sal)
- Lejligheden ligger i tre plan med indgang på første etage og består af stor stue med lille åbent køkken og et lille spisebord, tre soveværelser med dobbeltseng og to badeværelser/toiletter. Lejligheden har en ca. 15 m² stor terrasse ud mod gården, der godt nok ligger uden på lejligheden, men som er overdækket og afskærmet af en høj mur, således at man ikke får fornemmelsen af at sidde under åben himmel. Ud over elevator er her aircondition, satellitfjernsyn og stereoanlæg.

Læs mere om Dimora Giulia

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Dimora Giulia

Læs personlige anmeldelser af Dimora Giulia som ligger i Rom. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Dimora Giulia. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 6 anmeldelser fra Dimora Giulia

Centralt med gode soveværelser

Fra lejligheden kan man gå til alle seværdigheder på max. 30-40 min. Soveværelserne er gode og har en pæn størrelse. Køkkenet har det nødvendige udstyr, men stuen er lidt kedelig og der mangler komfortable sidde pladser, hvis man er mere end 3 personer. Terrassen ligger klemt inde og nede, så ingen sol og udsigt og stolene mangler hynder. Det trådløse netværk fungere perfekt.

Læs mere

Fantastisk godt beliggende lejlighed

Igen var vi tilfredse med opholdet i Dimore Giulia. Dejligt beliggende, meget roligt kvarter og hele Rom lige rundt om hjørnet, ren, gode senge. God service fra start til slut. Absolut anbefalelsesværdig.

Læs mere

Dimora Giulia i Rom

Fremragende soverum og badeværelser. Godt virkende aircondition. Meget lille køkken og en dårlig terrasse som er indeklemt, varm og uden udsyn. Men en utroligt godt beliggende lejlighed med korte afstande til alle seværdigheder, og en masse gode spisesteder i Travestere.
Alt i alt meget tilfreds med lejligheden når det er for at se Rom.

Læs mere

En indelukket lejlighed

Vi var 4 voksne, der ønskede og søgte efter:
- En lejlighed i det centrale Rom: Ønsket blev opfyldt
- En lejlighed med 2 badeværelser: Ønsket blev opfyldt
- En lejlighed med veranda eller balkon: Ikke indfriet overhovedet, vi så knap nok himlen fra det In-Italien definerer som en balkon. Stor skuffelse
- En lejlighed med køkken: der var et køkken med 2 kogeplader (propan), sparsomt kokkeudstyr, ovnen var fjernet, og der var knap plads til fire ved spisebordet
Derudover ringede renovatøren på alle klokker i blokken hver morgen før 08:00 for at få nogen til at åbne hoveddøren.
Det blev kun lagt ét sæt håndklæder ud til hver person, som er for lidt til 8 dages ophold.

Læs mere

Super beliggenhed, hvis du ikke går op i indkvarteringen, men blot har brug for et ok sted at sove.

Denne lejlighed ligger ekstremt centralt i Rom, ca. 300-400 meter fra Farnese Paladset og Campo de'Fiori, hvor der på sidstnævnte lokation er så hyggeligt og stemningsfyldt, fra tidlig morgen til sen aften. Men lejligheden bør kun vælges, hvis man er ligeglad med om det er lyst eller mørkt udenfor, da der stort set ingen vinduer er, og dem der er, vender ud til en aflukket altan i en baggård. Derudover kan den heller ikke anbefales til gangbesværet, for selvom der er elevator op til lejligheden fra gadeplan, så skal man op og ned ad trapper til alle værelserne i lejligheden.

Læs mere

ferie i Rom

Hej.
Vi er kommet hjem fra en forryende ferie i Italien.
Lejligheden har ikke helt opfyldt vores forventninger, køkkenbordet var for lille til 4 pers, godt vi ikke var 6 pers som den er beregnet til.
Terassen er ikke så hyggelig som på billederne, alle blomsterne er visne og stolene der er der, de er vakkelvorne og ustabile.
Stuens møbler er sparsomme, der er kun plads til 2-3 pers. i sofaen, ellers er der køkkenstolene som vi kunne bruge. Vaskemaskinen kørte uafbrudt i 2 dage? troede det var os der kunne benytte den, når damen var færdig med den kom der et klæde ned foran den hvor der står dont toch.
Trækket i toilettet kælderen er ikke ok, der kunne vi se der var andre der havde klaget over det. Køkkenvasken er stoppet. Sengene er fantastiske. Ellers har det været en dejlig ferie, Rom er fantastisk.

Læs mere
 
search map