Feriebolig i Rom

Cykelprogram: Rom og dens søer

 
Cykelprogram: Rom og dens søer er ikke tilgængelig i øjeblikket
Cykelprogram: Rom og dens søer er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Rom er en by, der i høj grad egner sig til at blive besøgt til fods, fordi alt det spændende - fra de store antikke seværdigheder til de små dagligdags pudsigheder - ligger så tæt, at alle andre transportmidler end apostlenes heste generelt kun kan anbefales dem, der har begrænset tid. Men rundt om Den Evige Stad findes et stor opland med mange interessante udflugtsmål, som man med fordel kan besøge på cykel. Du kan frit vælge, hvor du vil bo - om det skal være på hotel eller i en af vores lejligheder i byen.

1 - Den første dag - ved ankomsten til dit valgte opholdssted - vil du modtage informationsmateriale omkring de kommende dages program. En del af transporten til og fra landet vil foregå med tog, så vi råder dig til at tage dette med i dine betragtninger, når du vælger bolig. Når du kommer til dagens destination, vil der vente en cykel på dig.
2 - Den anden dag - efter morgenmaden - tager du toget til søen Lago di Bracciano, hvor cyklerne venter på dig. Herfra vil du cykle rundt om søen, før du sent ud på eftermiddagen tager toget tilbage til Rom.
3 - Den tredje dag tager du et malerisk lille tog til det bakkede Colli Albani, hvorefter du på cykel vil besøge pavens sommerresidens, Castel Gandolfo og den nærliggende sø samt vinområdet Frascati, hvorfra så meget forfriskende hvidvin kommer. Sent på eftermiddagen tager du toget tilbage til Rom.

Læs mere om Cykelprogram: Rom og dens søer

4 - Den fjerde dag vil foregå i selve Rom, hvor du i fire timer vil køre på cykelstien langs Tiberen.
5 - På femtedagen tager du toget til Albano Laziale, hvorfra du på cykel besøger Ariccia - en lille by der er meget kendt for sin porchetta (helstegte pattegris) - og derefter går turen videre til Nemi, hvor du cykler rundt om søen, før du tager toget tilbage til Rom.
6 - På den sjette dag tager du toget til Capranica, hvorfra du på cykel tager til søen Lago di Vico og al dens naturmæssige skønhed. På turen hjem derfra vil du have mulighed for at besøge ruinerne af amfiteatret i Sutri, og om ønsket den etruskiske by Blera med dens nekropolis og de imponerende rester af romervejen Via Clodia .
Afslutningsvis stiller du cyklen og tager toget tilbage til Rom.
På syvendedagen er der afrejse efter morgenmaden.

Prisen for cykelturen inkluderer:
- detaljerede kort over ruterne og dokumentation over seværdigheder af historisk og kulturel interesse
- cykel med 21 gear, bagagebærer og lappesæt
- togbilletter t/r for alle 6 etaper
- 24-timers hotline for teknisk assistance
- cykelassistance om nødvendigt for reparation/afhentning (indenfor en time fra opkaldet)

Bemærk! Den angivne pris er eksklusiv ophold.

Skjul teksten
 
 
search map