Anmeldelser af Crowne Plaza Rome - St. Peter's

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Crowne Plaza Rome - St. Peter's

Læs personlige anmeldelser af Crowne Plaza Rome - St. Peter's som ligger i Rom. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Crowne Plaza Rome - St. Peter's. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Henrik og medrejsende fra Aalborg boede på Hotel Crowne Plaza i Rom fra d. 10. til d. 12. juli 2008.

Var en rigtig dejlig ferie...Vi var især betaget af Rom! Anzio var et søvnigt område med få muligheder for underholdning, men ok til afslapning og flugt fra andre turister :-)
Hotel CROWN PLAZA i Rom er 5 stjerner værdigt...Virkelig god service og flotte faciliteter og omgivelser..og helt perfekt at der løbende kører gratis shuttle-busser down-town. Jeg har boet på mange hoteller i kraft af mit arbejde, og må absolut fremhæve dette som et af de bedste. Bare morgen-buffetten er jo et kapitel for sig selv! Der var virkeligt INTET at sætte din finger på.
Jeg tror helt sikkert at jeg kommer tilbage til Rom engang i fremtiden, alt imens Anzio ikke er et sted jeg vil anbefale eller selv besøge igen.
Set i bagklogskabens lys ville jeg har boet på Hotel Crown Plaza alle 10dage, da de også havde en fremragende pool, så man kunne kombinere badeferie med noget action i Rom.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Aud og rejsefælle fra Sandevåg i Færøerne boede på Hotel Crowne Plaza i Rom fra d. 4. til d. 10. maj 2008.

Vi havde en pragtfuld tur i Rom, som virkelig kan anbefales. Vi boede perfekt. Det tog os 15 minutter at køre i bus til centrum, der hvor mylderet var på det højeste. Efter at have besøgt forskellige seværdigheder, samt travet en hel dag, var godt at komme lidt væk fra mylderet og kun nyde freden på wellness hotellet Crowne Plaza. Byen var bare perfekt, og opholdsstedet levede mere end op til vores forventninger. Det var super. Forplejningen var helt i top og personalet var bare så venlige og fik os til at føle os mere end velkomne. Vi er så tilfredse med opholdet, og siger, at vi aldrig har følt os bedre velkommen på noget sum helst hotel og det vil vi takke personalet for. Lige fra receptionen, restauranten til rengøringsholdet. Tak Vi vil varmt anbefale Hotel Crowne Plaza.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Bent og hans rejsefæller fra Gentofte boede på Hotel Crowne Plaza i Rom fra d. 26. august til d. 2. september 2007.

Hotel Crown Plaza var, som ventet helt i top. Her var alt hvad hjertet kunne begære, hvis man ville opleve et luksuriøst sommerophold. Måske et lille aber dabei var restaurantens priser - vi siger måske, for det var jo frivilligt om man ville benytte denne, men hotellets noget isolerede beliggenhed gjorde det lidt besværligt at bruge andre muligheder. Nok engang tak for jeres andel i at vores rejse til Rom blev så vellykket.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2007
Antal rejsende 4 voksne, 2 børn
Navn
Marianne og hendes familie fra Åbyhøj boede på Hotel Crowne Plaza i Rom fra d. 28. juli til d. 1. august 2007.

Vi har haft en fantastisk tur til først Toscana (La Cecinella) og senest Rom. Crown Plaza er et super godt hotel. Vi nød den luksus der var på hotellet. Dejligt at få udleveret håndklæder når man var ved poolen. Morgenmadsrestauranten var super med et kæmpe udvalg, der var noget for enhver smag. Det var også dejligt med Crown Plazas egen bus. Man kunne køre med til Vatikanstaten, centrum eller lufthavnen ganske gratis. Den benyttede vi os af alle dagene. De var også søde på hotellet til at anbefale restauranter udenfor området.
Der var kun få minusser. Børn var ikke alt for velkomne ved poolen - sjovt nok da der var en børnepool. Det var også meget dyrt at spise aftensmad på hotellet og købe is.
Men alt i alt en rigtig god oplevelse, vi vender gerne tilbage!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2007
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Else og rejsefællen fra Gråsten boede på Hotel Crowne Plaza i Rom fra d. 18. til d. 25. juli 2006.

Tak for fin service, information mm. fra In-Italia. Alt har fungeret perfekt. Hotellet var superlækkert. Alle aftaler, som I har haft med at gøre, fungerede til min fulde tilfredshed. Rom var som altid en rejse værd. Jeg anbefaler jer gerne. Mange hilsner og tak...

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 1 voksen
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side Forrige side 1 2
 
search map