Hotel i Rom

Crowne Plaza Rome - St. Peter's

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Det 4-stjernede Hotel Crowne Plaza St. Peter's ligger lige ved den store Doria Pamphili-park, 3½ km fra Peterskirken.

Restauranter og barer

På hotellet er der reception, opholdsstue, morgenmadssal, hvor der serveres buffet, to restauranter, to barer, syv konferencerum, elevator og stor parkeringsplads (300 pladser). Der er desuden indendørs pool, som kun må benyttes af personer over 16 år, sauna, tyrkisk bad og fitness-rum.

Læs mere om Crowne Plaza Rome - St. Peter's

Pool i haven

I hotellets have finder man også en pool med liggestole og parasoller omkring, børnepool (kun i sommerperioden), terrasse og fire tennisbaner. Der er shuttlebus til centrum flere gange om dagen.

Veludstyrede værelser

Hotellets værelser er udstyrede med alle moderne fornødenheder som internetopkobling (trådløs og via kabel), telefon, satellitfjernsyn, pengeskab, minibar, vandkoger til te og kaffe, strygejern, strygebræt, aircondition (fra maj til september), varme og naturligvis badeværelse med hårtørrer, toilet og bruser eller karbad. Det skal bemærkes, at hotellets tresengsværelser er udstyret med to såkaldte "letti alla francese", hvilket på dansk vil sige knap så brede dobbeltsenge (ca. 140 cm brede). Langt de fleste værelser har balkon.

Læs om værelserne på Crowne Plaza Rome - St. Peter's

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Crowne Plaza Rome - St. Peter's

Læs personlige anmeldelser af Crowne Plaza Rome - St. Peter's som ligger i Rom. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Crowne Plaza Rome - St. Peter's. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Dorthe fra Danmark boede på Hotel Crowne Plaza i Rom fra d. 15. til d. 22. august 2012.


Ja, det var jo som sædvanlig en ferie man ikke ville hjem fra, når man rejser med In-Italia.

Læs mere

Line og familie fra Norge Boeder på Palazzo Vingius i Minori fra d. 26 til d. 2. august 2012, og på Hotel Crowne Plaza i Rom fra d. 2. til d. 6 august 2012.

Tak for det! Vi har haft en fantastisk tur til både Minori og Rom - utroligt godt tilfreds !! Tak for strålende service og en ærlig og tydlige hjemmeside! Supergodt!

Hotel Crowne Plaza i Rom var også helt perfekt for os som en familie, helt fantastisk hotel, med gode faciliteter, et smukt udenområde med flot pool og en nydelig spa-afdeling! Hotellet ser meget skummelt ud på ydersiden, men inde i er det fint renoveret og rent og delikat så facaden er vildledende! Store, gode værelser, en smule slidt badeværelse, men helt ok! Shuttlebus til centrum ca. 4 gange om formiddagen og ca. 4 gange om eftermiddagen (også retur), til 1 euro pr person er et godt alternativ til offentlig bus, men det gik også vældig fint. Lidt langt at gå til centrum, men taxi koste ikke meget, ca. 10-12 euro, så helt fin placering ift centrum, og absolut lidt køligere end i bykernen. Dog gik det fint med Rom i den varmeste sommer, selv med to små børn, et dejligt hotel med pool og opdelte dage var en god løsning!

Vi fik oplyst, at der ikke var poolhåndklæder på Hotel Crowne Plaza, men der var gratis pool håndklæder som man kunne hente nye af hver dag, meget parktisk!

Så tak til jer- for god hjælp, råd og ikke mindst gode valgmuligjeder på hoteller! Vi har brugt jer før, og vil gøre det igen, og har også anbefalet jer til vores venner og familie?

Læs mere

Nina og familie fra Brønshøj boede på Hotel Crowne Plaza i Rom fra d. 21. til d. 27. juli 2011.

God opfølgning fra In-italia både fra booking og helt frem til afgang. Hotellet levede fuldt op til beskrivelserne på hjemmesiden. Servicemindede personale og super pooleområde.

Læs mere

Britta og hendes mand fra Kastrup boede på Hotel Crowne Plaza i Rom fra d. 16. til d. 21. januar 2011.

Ja tak min mand og jeg har haft en rigtig god ferie, det var det meget lækkert værelse vi havde, morgenmaden var rigtig lækker i morgenmads restauranten, de var utrolige søde i restauranten.

Den anden restaurant hvor de havde en del retter, men jeg tror de levet af at lave buffe, vi fik en dag en pasta ret hvor pastaen ikke var kogt, den var lunken og ikke særlig lækker og en anden dag en bøf med lidt grønt? der var heller ikke ret mange mennesker, for at sig det rent ud vil jeg ikke anbefale den restaurant til nogen?

Jeg havde bestilt hotellet fordi jeg godt kan lide at svømme, så jeg tænkte shoppe og svømme så er den hjemme jubiii, så var den lukket, jeg syntes godt der kunne stå et skilt med at den var lukket, hvor blev jeg skuffet.

Men trods alt Rom er en dejlig by, så næste gang vil vi bo midt i byen, med eller uden pool.

Læs mere

Anne og børn fra København NV boede på Hotel Crowne Plaza i Rom fra d. 16. til d. 24. juli 2010.

Vi har haft en skøn tur til Rom med 8 dages ophold på Crowne Plaza. Jeg rejste alene med mine to drenge på 5 og 9 år, og det var en helt ideel kombination med pool og komfort på hotellet, og 20 minutter ind til byen med bus, både hotellets egen, samt den offentlige bus, som holder lige udenfor hotellet. Billetter til denne koster 1 euro og købes på hotellet, meget enkelt. Vi opdagede først isterningemaskinen de sidste dage, men den skabte stor glæde alligevel. Og lækkert med friske håndklæder ved poolen hver dag, ligesom morgenmaden var en oplevelse hver morgen. Personalet på hotellet var helt fantastiske, mødte kun imødekommenhed og venlighed.

Tips til Rom.... Tilbring en aften på Campo Dei Fiori, og nyd den fortættede stemning af glæde. Hvis du vil undgå alt for lang kø til Peterskirken, så prøv at komme ved 17.00-17.30-tiden, de lukker først kl. 19.00, og køen er meget kortere på dette tidspunkt. Og køb billetterne til Det Sixtinske Kapel hjemmefra, vi strøg igennem på under 10 minutter. Og tag blot af sted selvom det er varmt og selvom der er børn med. Der er jo fontæner med det koldeste reneste vand alle vegne. Mine unger ELSKER Rom, man når bare ikke så meget hver dag, til gengæld kommer der mange uventede oplevelser, når børnene bestemmer lidt af ruten. Det var vores tredje tur til Rom. Vi har mange mange ture tilbage :-)

Læs mere

Susanne og Flemming fra Hornbæk boede på Hotel Crowne Plaza i Rom fra d. 22. til d. 30. maj 2009.

Har I været glade for byen og området?
Jo tak - Rom var dejlig som altid, og da vi var heldige med flot vejr hele ugen og næsten 35 grader i alle 8 dage, var det også skønt at kunne komme tilbage til hotellet i middagsstunden og få en dukkert i poolen.

Har opholdsstedet levet op til jeres forventninger?
Ja, det synes vi. Fin service og højt informationsniveau i reception. Flot morgenbuffet med stort udvalg - og glæden blev endnu større da vi fandt rugbrødet!! Fine faciliteter på hotellet, som vi dog ikke - på nær poolen selvfølgelig - udnyttede denne gang, da det var så utroligt varmt. "Osteria" var ok, men ikke så stort udvalg. Restaurant "Le Jardin d'Hiver" var kun åbent for morgenmad og forskellige selskaber om aftenen, så den prøvede vi ikke. Poolbar var kun åben om dagen i weekenden, den besøgte vi heller ikke. Fint og velpasset poolområde. Værelset stort og velindrettet, rent og pænt, dejligt med en balkon også. Lidt træls at rengøring af værelserne ikke kan foregå om formiddagen, men det kunne vi sikkert bare have bedt om i receptionen. Og så er den fri shuttlebus til og fra centrum mange gange dagligt virkelig et kæmpeplus - ikke mindst da vi uforvaret landede i Rom midt i Champions League finaletid, hvor f.eks. taxa transport steg til ca. det dobbelte af normalprisen!

Har I tips til de næstkommende?
Der er så mange tips man kan give om Rom - og de er sikkert allerede givet, så vi vil nøjes med at foreslå en frokost eller en middag lige ved siden af hotellet - gå ned til vejen og gå til højre - den kommer straks efter på højre hånd, og er let at overse, ser lidt lukket ud. Glimrende lokal mad og drikke til billigere penge end på hotellet, og en sød og nærværende betjening.

Har I ellers andre kommentarer om bolig, området, de lokale eller os?
Vi har haft en rigtig dejlig tur, men da vi var i Rom for at holde vores sølvbryllup, ville det have dejligt, hvis I kunne have tryllet lidt for os og have hjulpet til at vores søn og svigerdatter også havde kunnet få værelse på vores hotel, da vi 2 dage efter bestilling af værelset kom i tanker om at vi ville have dem med i 4 af vores 8 overnatninger. Vi fandt dog hos et andet booking firma et rigtig fint hotel til dem i centrum, så de var glade og tilfredse og vi have alle nogle gode dage alligevel, og Rom er jo faktisk et romantisk sted at holde sølvbryllup. Så det glemmer vi igen og glæder os til at bruge Jer igen en anden gang.

Læs mere
 
search map