Hotel i Rom

Crowne Plaza Rome - St. Peter's

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Det 4-stjernede Hotel Crowne Plaza St. Peter's ligger lige ved den store Doria Pamphili-park, 3½ km fra Peterskirken.

Restauranter og barer

På hotellet er der reception, opholdsstue, morgenmadssal, hvor der serveres buffet, to restauranter, to barer, syv konferencerum, elevator og stor parkeringsplads (300 pladser). Der er desuden indendørs pool, som kun må benyttes af personer over 16 år, sauna, tyrkisk bad og fitness-rum.

Læs mere om Crowne Plaza Rome - St. Peter's

Pool i haven

I hotellets have finder man også en pool med liggestole og parasoller omkring, børnepool (kun i sommerperioden), terrasse og fire tennisbaner. Der er shuttlebus til centrum flere gange om dagen.

Veludstyrede værelser

Hotellets værelser er udstyrede med alle moderne fornødenheder som internetopkobling (trådløs og via kabel), telefon, satellitfjernsyn, pengeskab, minibar, vandkoger til te og kaffe, strygejern, strygebræt, aircondition (fra maj til september), varme og naturligvis badeværelse med hårtørrer, toilet og bruser eller karbad. Det skal bemærkes, at hotellets tresengsværelser er udstyret med to såkaldte "letti alla francese", hvilket på dansk vil sige knap så brede dobbeltsenge (ca. 140 cm brede). Langt de fleste værelser har balkon.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map