Hotel i Rom

Corso Vittorio 308 B&B

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Varme og gæstfrihed

Så snart du træder inden for hos Corso Vittorio 308 vil du mærke den oprigtige og varme gæstfrihed. Personalet er alle meget professionelle og glade for at kunne hjælpe dig med alt der kan gøre dit ophold endnu bedre. Selvom udvalget af faciliteter er begrænset er vi ret sikre på at du vil føle dig hjemme her.

Morgenmadsbuffet byder på et stort udvalg af produkter, hvoraf mange af dem er hjemmelavede. Du kan nyde en kop varm the eller kaffe og læse en bog fra biblioteket i den fælles opholdsstue. Der er gratis WiFi overalt på Corso Vittorio 308.

Fantastisk beliggenhed

Beliggenheden er også rigtig god, for du bor så centralt som det næsten er muligt, lige ved hovedgaden Corso Vittorio Emanuele og midt mellem Peterskirken og Piazza Navona, så du kan gå til det meste.

Gratis minibar

Corso Vittorio 308 byder på 5 varme og rummelige værelser. Der er forskellige værelsestyper og alle er som minimum udstyret med aircondition, satelit TV, gratis minibar, kaffe og the faciliteter og værdiboks. Badeværelserne er med karbad eller bruser, hårtørrer og gratis toiletartikler.

Læs mere om Corso Vittorio 308 B&B

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Anbefalinger til dig

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien
search map