Hotel i Rom

Colonna Palace Hotel

Mødelokale Dobbeltværelse Enkeltværelse
 
Colonna Palace Hotel er ikke tilgængelig i øjeblikket
Colonna Palace Hotel er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Roms historiske centrum emmer af atmosfære, og alle byens største attraktioner ligger lige uden for hotellets dør. Som nærmeste nabo til Roms parlament på Piazza Montecitorio er omgivelserne herskabelige, og du kan nyde livet på Colonna Palace' dejlige tagterrasse i første parket til Italiens politiske begivenheder.

Her kan du gå til det hele

På Colonna Palace har du under 10 minutters gang til Roms mest betydningsfulde attraktioner som Den spanske trappe, Trevifontænen, Pantheon, Piazza Venezia og Piazza Navona, så mere centralt bliver det ikke. Den store shoppinggade Via del Corso ligger lige udenfor døren, og der er også kun 10 minutters gang til de nærmeste metrostationer Spagna og Barberini. Restauranterne og de hyggelige caféer ligger tæt, og der er udvalg i alle prisklasser.

Hyggelige opholdsstuer med stil

Når man bor på Hotel Colonna Palace er det lige før man ønsker sig en regnvejrsdag, så man kan blive på hotellet og hygge sig i de herskabelige omgivelser med en god bog og en varm kop te. Hotellet har naturligvis reception, elevator, café, bar, lounge/opholdsrum, morgenmadsrestaurant på taget, tagterrasse med jacuzzi, konferencerum, service for forretningsrejsende, og mulighed for wifi, vaskeservice og parkering.

Sov trygt i herskabelige omgivelser

Hotellet har 100 værelser i forskellige kategorier, som alle er pænt indrettet med aircondition, kabel/satelit-TV, telefon, minibar, værdiboks, bad med hårtørrer og wifi mod betaling.

Læs om værelserne på Colonna Palace Hotel

 
 

Gæstebedømmelser af Colonna Palace Hotel

Læs personlige anmeldelser af Colonna Palace Hotel som ligger i Rom. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Colonna Palace Hotel. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Colonna Palace Hotel

Læs mere
 
search map