Hotel i Rom

Colonna Palace Hotel

Mødelokale Dobbeltværelse Enkeltværelse
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Roms historiske centrum emmer af atmosfære, og alle byens største attraktioner ligger lige uden for hotellets dør. Som nærmeste nabo til Roms parlament på Piazza Montecitorio er omgivelserne herskabelige, og du kan nyde livet på Colonna Palace' dejlige tagterrasse i første parket til Italiens politiske begivenheder.

Her kan du gå til det hele

På Colonna Palace har du under 10 minutters gang til Roms mest betydningsfulde attraktioner som Den spanske trappe, Trevifontænen, Pantheon, Piazza Venezia og Piazza Navona, så mere centralt bliver det ikke. Den store shoppinggade Via del Corso ligger lige udenfor døren, og der er også kun 10 minutters gang til de nærmeste metrostationer Spagna og Barberini. Restauranterne og de hyggelige caféer ligger tæt, og der er udvalg i alle prisklasser.

Hyggelige opholdsstuer med stil

Når man bor på Hotel Colonna Palace er det lige før man ønsker sig en regnvejrsdag, så man kan blive på hotellet og hygge sig i de herskabelige omgivelser med en god bog og en varm kop te. Hotellet har naturligvis reception, elevator, café, bar, lounge/opholdsrum, morgenmadsrestaurant på taget, tagterrasse med jacuzzi, konferencerum, service for forretningsrejsende, og mulighed for wifi, vaskeservice og parkering.

Sov trygt i herskabelige omgivelser

Hotellet har 100 værelser i forskellige kategorier, som alle er pænt indrettet med aircondition, kabel/satelit-TV, telefon, minibar, værdiboks, bad med hårtørrer og wifi mod betaling.

Læs om værelserne på Colonna Palace Hotel

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map