Anmeldelser af Cavour Penthouse

 
Cavour Penthouse er ikke tilgængelig i øjeblikket
Cavour Penthouse er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Cavour Penthouse

Læs personlige anmeldelser af Cavour Penthouse som ligger i Rom. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Cavour Penthouse. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Anne fra Frederiksværk boede på Cavour Penthouse i Rom fra d. 22. til d. 29. april 2008.

Lejligheden Cavour Penthouse var simpelthen pragtfuld - meget smukt indrettet og en helt vidunderlig terrasse, som vi brugte flittigt, idet vejret jo var uovertruffent hele ugen. Og findes der noget bedre efter at ha' slidt hårdt på fødderne ( hvilket jo nærmest er et must i Rom) end at sidde med benene i vandret stilling på en terrasse, der både er solrig og skyggefuld alt efter, hvor man vælger at sætte sig. Efter en time eller to på den måde er man klar til igen at begive sig ud i Roms smukke gader for at finde endnu et dejligt sted at spise en skøn middag. Perfekt !! Endelig vil jeg endnu engang fremhæve Franco, som var vores "nøgleansvarlige" og velkomst til lejligheden. Han talte glimrende engelsk og var utrolig imødekommende, hjælpsom og ikke mindst præcis i forhold til aftaler. Så tak til både ham og Jer for en dejlig ferie.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Beth og familie fra København K boede på Cavour Penthouse i Rom fra d. 7. til d. 16. december 2007.

Vi har været fuldt tilfredse med såvel området som lejligheden. Den er hyggelig, velindrettet og har en formidabel udsigt. Et gardin faldt ned af sit ophæng. En gammel limning kunne ikke holde længere. Og da det skete i løbet af natten før vores afrejse næste morgen, kunne vi desværre ikke nå at lime sammen igen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode December 2007
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Hanne Lissi og rejsefællerne fra Horsens boede på Cavour Penthouse i Rom fra d. 17. til d. 24. juli 2007.

Vi har haft en dejlig tur til ROM fik set alle de steder vi havde planlagt hjemmefra vi boede meget centralt så vi spadserede til alle seværdigheder. Gik nok mellem 6-8 km om dagen.

Lejligheden var gammel men fin, kan anbefales at vælge bolig med terrasse. Vi havde mellem 38-42 grader !

Vi fandt selv ud til vores lejlighed ved at tage toget fra Fiumicino lufthavn til Termini St. det kostede 11 EUR pr. person. Fra Termini St. tog vi bus nr. 70 til Piazza Cavour ( som I havde fortalt os ) havde dog lige lidt svært ved at finde hvor bussen gik fra ... Det kan anbefales at bestille billetter hjemmefra til Colesseum vi kunne gå udenom hele køen og det var skønt når der var 40 grader .... Vores eneste kiks på turen var at vi besøgte Tivoli på en mandag hvor der var lukket. Det var mest ærgeligt pga den lange transporttid først med bus til Termini St. så med metro så med bus igen i ca. en halv time. Det må vi se næste gang vi kommer til Italien / ROM : 0 )

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Yvonne og Lars fra Holbæk boede på Cavour Penthouse i Rom fra d. 23. til d. 30. juni 2007.

Vi har været en uge i Rom, på Piazza Cavour, i en taglejlighed på 6. sal. Lejligheden ligger lige ved Vatikanet. Byen er fantastisk, i hvert fald den del vi nåede at se (den gamle bydel). Alt ligger inden for gå afstand så det er ikke nødvendigt at købe et 7 dages kort til de offentlige transportmidler, med mindre man vil ud og udforske områder der ligger i udkanten af Rom hver dag. Lejlighedens terrasse var unik, med jordbærplanter, små træer og blomster. Da der var 35 grader i skyggen om dagen benyttede vi den meget til siesta hver dag mellem 13 og 16. Selve Piazza Cavour er under ombygning lige for tiden, så der er en del larm i dagtimerne men det bemærkes ikke så meget når man bor på 6. sal. og kan se ud over Rom. Det kan være lidt svært at finde et supermarked i selve den gamle bydel. I vores tilfælde lå der heldigvis et lige rundt om hjørnet så de daglige indkøb var ikke noget problem.
I øvrigt må vi sige at lejligheden viste sig at være lige præcis som lovet, at den lokale repræsentant var meget venlig (lige som de andre romere) og at servicen fra jer var i top.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map