Feriebolig i Rom

Casa Tiziano

 
Casa Tiziano er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Tiziano er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Casa Tiziano ligger i den hyggelige gade Borgo Vittorio, som ligger i det smukke gamle Borgo kvarter i området omkring Vatikanet og Peterskirken, og kun 5 minutters gang fra selve Peterskirken.

Lejligheden ligger i gåafstand fra Piazza Navona, Engelsborg og den fantastiske forretningsgade Via Cola Rienzo, hvor man bl.a. finder et stort overdækket marked, samt Roms bedste delikatesseforretning Castroni. Området er et af Roms ældste, og det er fyldt med lokalt liv, små caféer og hyggelige restauranter. Metrostationen Ottaviano-San Pietro ligger ligeledes tæt på lejligheden.

Læs mere om Casa Tiziano

Treværelseslejlighed med 6 sovepladser (2. sal, uden elevator):
- Lejligheden ligger på 2. sal og er ca. 90 m². Den er rummelig og består af entré, opholdsstue med køkkenhjørne med bl.a. ovn og 4 gasblus, sovesofa til 2 personer samt bord til 6 personer, to soveværelser hver med to enkeltsenge, der kan samles til en dobbeltseng, to badeværelser af hvilke et er med med toilet/bruser og et med toilet/badekar.

Skjul teksten
 
 
search map