Anmeldelser af Casa Titta Scarpetta bis

 
Casa Titta Scarpetta bis er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Titta Scarpetta bis er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Casa Titta Scarpetta bis

Læs personlige anmeldelser af Casa Titta Scarpetta bis som ligger i Rom. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa Titta Scarpetta bis. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Anders og familien fra Frederiksberg boede på Casa Titta Scarpetta bis i Rom fra d. 19. til d. 23. juli 2010.

Lejligheden i Rom havde en fin beliggenhed, centralt for by og gode spisesteder - og alligevel fredeligt aften og nat. Rent og pænt og personlig indretning. Venlig og imødekommende mand, der sørgede for nøgler og rengøring.
Dejlig rummelig lejlighed der kun kan varmt anbefales. Vi har været MEGET glade for stedet.
Jeg er imponeret over Jeres hjemmeside - og synes, de rejsebeskrivelser mange anfører er en hjælp, ved udvælgelse af sted at bo. Og som en kuriositet: Dejligt med alle de søgemuligheder den giver. Vi kunne dermed begge steder vælge en lejlighed med opvaskemaskine! - Højt værdsat - Vi nyder at købe ind i udlandet - at se alle de forskellige madvarer - vi nyder at tilberede maden - og nyde den sammen - men ingen af synes det er morsomt at vaske op.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
Maybritt og rejsefæller fra Lyngby boede på Casa Titta Scarpetta bis i Rom fra d. 12. til d. 16. marts 2010.

Vi havde en dejlig ferie i Trastevere i en super lækker lejlighed, som vi gerne kommer tilbage til. Den var i fin stand og passede perfekt til os 3 modne kvinder- eller 2 par for den sags skyld. Vi havde høj sol i 4 dage i marts, hvor vi så japanske kirsebærtræer og kastanjetræer blomstre. Vi var i gåafstand til de fleste steder ( Campo Di Fiori, Trevi Fontænen, Villa Farnese ( tjek stavning), det jødiske kvarter;marked søndag langs floden osv.osv.

Det var kun, når vi var ømme i ben og rygge, vi tog en taxi.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Marts 2010
Antal rejsende 3 voksne
Navn
Jan og familie fra København boede på Casa Titta Scapetta bis i Rom fra d. 5. til d. 9. maj 2009.

Vi har haft et meget dejligt ophold i Rom og har været meget tilfreds med lejligheden og området. Lejligheden var rigtig god, og skulle man komme med nogle gode ideer ville det være at sørge for at der var en bedre belysning i lejligheden stedet for projektører som er meget energi krævende, herudover fungerede ventilatoren kun dårligt i det ene badeværelse og sidst ville det være fint hvis der på TV et `var nogle engelsk sproget kanaler da ikke alle taler italiensk !!. Vi kommer gerne igen specielt hvis denne lejlighed var lidt billigere !!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2009
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map