Feriebolig i Rom

Casa Titta Scarpetta bis

 
Casa Titta Scarpetta bis er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Titta Scarpetta bis er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

I denne lille gade (eller skal vi sige smøge?) midt i det folkelige kvarter Trastevere ligger denne velmøblerede og smagfulde lejlighed på første etage. Den har al den komfort, du kan ønske, og så er den hyggelig.

Bo midt i det hele

I Trastevere får du svært ved at holde styr på antallet af caféer og restauranter og slentrer du gennem kvarteret og over floden Tiberen, kommer du hurtigt til det velkendte kvarter ved Campo dei Fiori og Piazza Navona, som også bugner af spisesteder, butikker, god stemning og naturligvis masser af seværdigheder.

Læs mere om Casa Titta Scarpetta bis

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (1. sal uden elevator)
- Lejligheden består af stue med sofa, pejs og sovesofa til to personer, køkken, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge, badeværelse med bruser og toilet samt et andet badeværelse med badekar og toilet. Lejligheden er udstyret med aircondition, opvaskemaskine, vaskemaskine, fjernsyn, varmeanlæg og mulighed for internetadgang.

Skjul teksten
 
 
search map