Feriebolig i Rom

Casa Sanzio

 
Casa Sanzio er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Sanzio er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Denne store lejlighed ligger i Trastevere på Lungotevere Raffaello Sanzio med udsigt til den kendte plads Piazza Trilussa. Den nydelige bygning har både elevator og dørmand! Her har du en god base for at udforske det folkelige kvarter og resten af Roms historiske centrum. Ingen kan påstå, at ro og fred præger, men heldigvis er lejligheden udstyret med termovinduer, hvilket bestemt ikke er standard i Italien, for at mindske larmen fra trafikken og det ganske livlige kvarter.

Femværelseslejlighed med 5/7 sovepladser (1. sal med elevator)
- Lejligheden er ca. 130 m² stor og består af opholdsstue, spisestue, spisekøkken (med opvaskemaskine), pulterkammer/garderobe, soveværelse med to enkeltsenge, soveværelse i to plan med en sovesofa til to personer og en enkeltseng, et soveværelse med dobbeltseng, et badeværelse med kar og toilet samt et badeværelse med bruser og toilet. Lejligheden er udstyret med opvaskemaskine, vaskemaskine, mikrobølgeovn, fjernsyn, dvd-afspiller og kaffemaskine.

Læs mere om Casa Sanzio

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Casa Sanzio

Læs personlige anmeldelser af Casa Sanzio som ligger i Rom. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa Sanzio. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Casa Sanzio

Vores ophold.

Vi var 5 venner afsted, dejlig lejlighed med masser af plads, den unge mand der tog imod os var fantastisk sød og hjælpsom, boede i det livlige Trastevere hvor der var liv og glade dage men det gik o.k.
Vi vender gerne tilbage.

Læs mere

Gitte og familie fra Frederiksberg boede i Casa Sanzio i Rom fra d. 3. til d. 6. maj 2012.

Vi har haft en rigtig god og tryg oplevelse fra første kontakt med jer til afskeden med Casa Sanzio. Særligt vores kontaktpersoner Marco og Hassan ydede top god service og var søde og behjælpelige udover det, man havde turdet håbe på. Stor ros til dem! Lejligheden ligger helt perfekt og dannede rammerne om et dejligt ophold i Rom for os. Jeg vil til enhver tid anbefale venner og bekendte at booke lejlighed gennem In Italia.

Læs mere

Bedømmelse af Casa Sanzio

Læs mere

Bedømmelse af Casa Sanzio

Læs mere

Bedømmelse af Casa Sanzio

Læs mere
 
search map