Feriebolig i Rom

Casa Sanzio

 
Casa Sanzio er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Sanzio er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Denne store lejlighed ligger i Trastevere på Lungotevere Raffaello Sanzio med udsigt til den kendte plads Piazza Trilussa. Den nydelige bygning har både elevator og dørmand! Her har du en god base for at udforske det folkelige kvarter og resten af Roms historiske centrum. Ingen kan påstå, at ro og fred præger, men heldigvis er lejligheden udstyret med termovinduer, hvilket bestemt ikke er standard i Italien, for at mindske larmen fra trafikken og det ganske livlige kvarter.

Femværelseslejlighed med 5/7 sovepladser (1. sal med elevator)
- Lejligheden er ca. 130 m² stor og består af opholdsstue, spisestue, spisekøkken (med opvaskemaskine), pulterkammer/garderobe, soveværelse med to enkeltsenge, soveværelse i to plan med en sovesofa til to personer og en enkeltseng, et soveværelse med dobbeltseng, et badeværelse med kar og toilet samt et badeværelse med bruser og toilet. Lejligheden er udstyret med opvaskemaskine, vaskemaskine, mikrobølgeovn, fjernsyn, dvd-afspiller og kaffemaskine.

Læs mere om Casa Sanzio

Skjul teksten
 
 

Lignende boliger

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien
search map