Feriebolig i Rom

Casa Santo Spirito

 
Casa Santo Spirito er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Santo Spirito er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

I må ikke spørge os om, præcis hvor stor denne lejlighed er, men stor det er den! Det er yderst sjældent, at udlejningslejlighederne i Rom er så store som denne, og da beliggenheden samtidig er central, og kvaliteten rigtig god, er der så meget mere grund til at glæde sig over Casa Santo Spirito.

Vi befinder os omkring 50 meter fra broen til Engelsborg, på første etage af en malerisk gammel bygning. Du skal bare krydse gaden for at finde den første restaurant, og basale indkøbsmuligheder findes også lidt nede ad gaden; inden for få hundrede meter finder du både et velforsynet supermarked og adskillige andre spisesteder. Lejligheden er udstyret med aircondition, opvaskemasine, vaskemaskine og satellitfjernsyn. Det eneste lidt dumme ved lejligheden er, at de to soveværelser ud for opholdsstuen ingen klædeskabe har internt (kun en del hylder at lægge tøjet på), mens der er masser af skabsplads i korridoren i den anden ende af lejligheden, hvor gæsterne i disse værelser for resten i forvejen skal ned for at finde badeværelse.

Læs mere om Casa Santo Spirito

Seksværelseslejlighed med 8 sovepladser (1. sal med elevator)
- Du kommer ind i lejlighedens entré. Herfra kan du gå til venstre ind i den store opholdsstue med sofaarrangement bestående af to sofaer, to lænestole, sofabord og en smuk, høj antik seng (den skal opleves), som er ganske glimrende at sidde i; parketgulvet er usædvanlig flot, og det samme gælder kasseloftet.

Fra stuen kan du komme ind i et soveværelse med himmelseng, og fra dette kan du komme videre til et soveværelse med to enkeltsenge. Du kan imidlertid også komme ind i dette sidste soveværelse fra entréen, således at de to soveværelser er selvstændige, men også kan forbindes. Går du i stedet til højre fra entréen, kommer du ind i spisestuen og fra den videre ned gennem korridoren, hvor du finder køkken (med 4 gasblus, gasgrill(!), ovn, opvaskemaskine, vaskemaskine og køleskab, men desværre forholdsvis få husgeråd), to soveværelser med dobbeltseng, to flotte badeværelser (det ene med badekar, det andet med brusekabine, begge selvsagt med wc) samt et mere almindeligt badeværelse med brusekabine og wc.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Casa Santo Spirito

Læs personlige anmeldelser af Casa Santo Spirito som ligger i Rom. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa Santo Spirito. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

11 dage i Rom

Vi har nydt vores tur til Rom. Det var en dejlig lejlighed. Den ligger virkelig centralt for alt, blev vi hurtigt klar over. Ved ankomsten fik vi at vide, at forskelligt ville blive bragt i orden. Det drejede sig om elektriske pærer, der ikke virkede og et toilet, hvor cisternen var gået i stykker. Alt ville blive bragt i orden den følgende dag, var beskeden. Vi opdagede efterfølgende, at opvaksmaskinen og fjernsynet heller ikke virkede. De næste tre dage ringede vi derfor hver dag til det opgivne nummer, som vores kontaktperson havde givet os. Først på 5. dagen dvs. om fredagen var alt bragt i orden.
Det undrer os meget, at der ikke var et viskestykke til rådighed i lejligheden. Heldigvis havde én af os taget et enkelt med. Èn af os havde også medbragt taps til opvaskemaskinen, sådan for en sikkerheds skyld. De slog til, fordi opvaskemaskinen ikke virkede de første dage.
Trods alt nød vi opholdet i lejligheden, og vi booker gerne hos in-italia næste gang, vi skal til Italien.
På rejsegruppens vegne
Birgit Knudsen

Læs mere

Tom og familie fra København boede på Casa Santo Spirito i Rom fra d. 13. til d. 20. oktober 2012.

Turen gik rigtig godt, vi havde en pragtfuld familieferie. Rom lignede heldigvis sig selv og vejret var trods udsigten et par dage fremragende. "RomeSweetHome" fungerede fint ved ankomsten omend noget forsinket. Fin info fra sympatisk og kvik keyholder.
Lejligheden i Via Banco Santo Spirito 48 er meget centralt beliggende og uforstyrret af gadelarm. Musik fra en nærliggende restaurant slutter kl 22.00 fredag aften og kl 23.00 lørdag. Så det var OK. Lejligheden er stor og velindrettet til 6 personer men desværre mørk som et gravkammer, idet kun vinduerne i stuen havde skodder, der kunne åbnes. Resten var låst fast.
Der var i øvrigt ikke elevator som anført, ikke før oppe på første sal, hvor lejligheden ligger.
Lejligheden trænger nok til en kærlig hånd her sidst på sommersæsonen. Vi interesserede os mest for at få badefaciliteterne til at fungere og fik en mand ud fra bureauet, idet bruserne til vores store overraskelse var tilkalket! og gav meget lidt vand og døren til en brusekabine ikke kunne åbne/lukke. Det halve af lyskilderne fungerede heller ikke men vi orkede ikke at få fixet mere.
Et godt supplerende tip til andre turister er at købe billetter til Det Sikstinske Kapel og Valikanmuseerne hjemmefra ellers tager det en hel dag at komme ind, hvis det lykkes. Vi kom ind på 15 min.
Vi har været i Rom 4 gange før men opdagede flere men især et "nyt" spisested, som vi kan anbefale:
L´Osteria dè "Memmo" i "Santori", Via dei Soldati, 22-23. Genuin italiensk mad og en pragtfuld vært, man bare skal overgive sig til. Han ved hvad køkkenet kan den dag og havde de største porcini- svampe, vi har set. Men bestil bord. Der er fyldt hver aften ( med romere.)
Sammenfattende en rigtig dejlig tur og en udmærket indkvartering, vi kan anbefale.
Men det romerske øko-skraldesystem er dog for viderekommende men selvfølgelig en meget fin ide!

Læs mere
 
search map