Feriebolig i Rom

Casa Santo Spirito

 
Casa Santo Spirito er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Santo Spirito er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

I må ikke spørge os om, præcis hvor stor denne lejlighed er, men stor det er den! Det er yderst sjældent, at udlejningslejlighederne i Rom er så store som denne, og da beliggenheden samtidig er central, og kvaliteten rigtig god, er der så meget mere grund til at glæde sig over Casa Santo Spirito.

Vi befinder os omkring 50 meter fra broen til Engelsborg, på første etage af en malerisk gammel bygning. Du skal bare krydse gaden for at finde den første restaurant, og basale indkøbsmuligheder findes også lidt nede ad gaden; inden for få hundrede meter finder du både et velforsynet supermarked og adskillige andre spisesteder. Lejligheden er udstyret med aircondition, opvaskemasine, vaskemaskine og satellitfjernsyn. Det eneste lidt dumme ved lejligheden er, at de to soveværelser ud for opholdsstuen ingen klædeskabe har internt (kun en del hylder at lægge tøjet på), mens der er masser af skabsplads i korridoren i den anden ende af lejligheden, hvor gæsterne i disse værelser for resten i forvejen skal ned for at finde badeværelse.

Læs mere om Casa Santo Spirito

Seksværelseslejlighed med 8 sovepladser (1. sal med elevator)
- Du kommer ind i lejlighedens entré. Herfra kan du gå til venstre ind i den store opholdsstue med sofaarrangement bestående af to sofaer, to lænestole, sofabord og en smuk, høj antik seng (den skal opleves), som er ganske glimrende at sidde i; parketgulvet er usædvanlig flot, og det samme gælder kasseloftet.

Fra stuen kan du komme ind i et soveværelse med himmelseng, og fra dette kan du komme videre til et soveværelse med to enkeltsenge. Du kan imidlertid også komme ind i dette sidste soveværelse fra entréen, således at de to soveværelser er selvstændige, men også kan forbindes. Går du i stedet til højre fra entréen, kommer du ind i spisestuen og fra den videre ned gennem korridoren, hvor du finder køkken (med 4 gasblus, gasgrill(!), ovn, opvaskemaskine, vaskemaskine og køleskab, men desværre forholdsvis få husgeråd), to soveværelser med dobbeltseng, to flotte badeværelser (det ene med badekar, det andet med brusekabine, begge selvsagt med wc) samt et mere almindeligt badeværelse med brusekabine og wc.

Skjul teksten
 
 
search map