Anmeldelser af Casa San Paolo Regola bis

 
Casa San Paolo Regola bis er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa San Paolo Regola bis er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Casa San Paolo Regola bis

Læs personlige anmeldelser af Casa San Paolo Regola bis som ligger i Rom. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa San Paolo Regola bis. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Jacob og familie fra Gentofte boede på Casa San Paolo Regola bis i Rom fra d. 21. til d. 28. september 2011.

Vi havde et dejligt ophold i Rom lejlighedens beliggenhed er perfekt i gå afstand til næsten alle serværdigheder. Jeres kontakt dernede er meget effektive og hjælpsomme. Eneste kritikpunkt er, at I burde have oplyst på forhånd at facaden på den modsatte bygning i gården hvor lejlighedens vinduer vender ud til var under renovering med stillads og specielt en dag megen støj, idet man højtryksspulede facaden.

In-Italia's kommentar

Hvad angår renoveringer af nabobygninger i storbyer, er det desværre noget som ejerne af vores udlejlingssteder, som oftest ikke en gang er informeret om. Dette arbejde påbegyndes som regel af private uden former for varsel. Sker ombygningen på selve stedet, hvor vores kunder opholder sig, vil vi naturligvis informere kunderne om dette.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2011
Antal rejsende 3 voksne, 1 barn
Navn
Marianne og familie fra Århus N boede på Casa San Paolo Regola bis i Rom fra d. 6. til d. 13. september 2011.

Vi har haft en rigtig dejlig tur til Rom. Lejligheden var fint indrettet med mange gode faciliteter. Eneste anke er at den er ret mørk, da der kun var udsigt til en baggård. Bygningen bagved var under renovering, så der var ret meget larm fra stilladsarbejdere, men kun i dagtiden. Det er jo formentligt en engangsforeteelse.
Fint badeværelse, fint køkken med opvaskemaskine og vaskemaskine og rigeligt og godt service. Kunne dog foreslå en god proptrækker! Den der var der, var slidt.. (Kun hyldest til de gode italienske vine). Det var dejligt med aircondition, da tp udenfor var >30 grader. Vi var også glade for internetforb. men det var kabel, så kun 1 computer ad gangen med netadgang. (Lidt diskussion mellem vores 2 store drenge, om hvem der kunne bruge computeren på nettet...luksusproblem..).
Vedr. stikkontakter: Vi havde heldigvis taget en pakke med internationale stik med så vi kunne koble vores computer og mobiloplader på, da danske stik ikke passer i italienske kontakter. Vi havde også en stor stikdåse med, så vi kunne få strøm til flere devices. Det er måske noget I skal oplyse om i jeres annoncer. Lejligheden var fyldt med gode bøger vedr. italiensk kunst og flere gæster havde efterladt rejesguides, bl.a. seneste nye Lonely Planet, så det var ret sjovt og hyggeligt at kigge i disse bøger. Fladskærmsfjensyn, men desværre kun italienske kanaler. Marco som modtog os sagde ellers at der var CNN, men den kunne vi ikke finde, men kunne jo så bruge vores computer/netadgang.

Vi fik en fantastisk god hjælp af Marco ved ankomsten hvor han viste os lejligheden og alle dens faciliteter. Vi fløj med Ryan Air via Campioni lufthavn, så hjemrejsen var meget tidlig med afgang kl. 7.15, , men Marco hjalp os med at bestille transport med afhentning på adressen kl. 5.15 af en rigtig god og erfaren chauffør som talte godt engelsk. Vi betalte 50 euro til hvilket synes at være meget fair.

Andre tips:Lejligheden ligger jo meget centralt, tæt ved Campo di Fiori, Ponte Sisto og Trastavere kvarteret. I en lille sidegade tæt ved lejligheden er der et særdeles veludstyret lille Spar supermarked med ALT hvad man har brug for incl. en lille delikatesseafd. hvor man kan købe ost, salami og andre italienske specialiteter. Åbent fra 8-20. Tager VISA m.m. Veludstyret vinafdeling. Desuden er der i kvarteret en del andre specialbutiker, mest smykker sko og tøj samt tasker. Rigtigt godt kvarter. Politistation og meget smuk kirke lige uden for døren.

Hvis man ikke har computer med er der internetcafe i en sjov kombination med vaskeri i en sidegade, men ikke mulighed for at udprinte. Så skal man gå lidt længere til Internetpoint som ligger ved Piazza San Andrea della Valle. Her køber man x antal min. på nettet. Vi fik brug for det, da vi ville bestille guidet tour til Colosseum m.m. hvor vi skulle printe vores bestilling ud. Åbent indtil 22.30 om aftenen, aircondition og god service.
I lejligheden ligger der en fint kort med angivelse af netcafé, posthus, supermarked m.m. Det er rigtig godt. Vores største frustartion var dog hvor man kan købe frimærker. Jeg fik at vide, at de skulle købes i en tobaksforrretning, men enten havde de dem ikke nu, havde dem først i eftermiddag, udsolt til Europa eller havde dem slet ikke eller også forlangte man at man skulle købe en vare for at få lov til at købe frimærker. LAAAAAAng kø på posthuset.

Jeg og min familie har haft en dejlig tur. Håber ikke det er sidste gang, vi kommer til Rom. Hvis muligt så alle gode hilsner til jeres lokale mand Marco for hans hjælp.
Vi fik guidet tour i Vatikanmuseet + Sixtinske kapel bestilt hjemmefra på nettet Viatorcom.dk med guide fra Enjoy Rome, Via Germanico 8, som ligger på hjørnet af Via Leone IV, tæt på indgangen ved Vatikanmuseet. Fantastisk inspirerende engelsk guide, med stor viden og humor. Mine 2 sønner på 14 og 17 kunne følge med og syntes det var spændende. Prima!!. Når man bestiller via nettet er det kun for den guidede tour. Man skal betale kontant for indgangsbiletterne til Vatikanmuserne i kontoret. De tager ikke VISA el. lig, men bankautomat ca 100 m fra kontoret.
PS: Husk evt. at nævne at i Rom er vandhanevandet rent og ikke kloreret og kan drikkes lige fra hanen og der er mange offentlige vandposter, hvor man kan tanke op.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2011
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Peter og familie fra Fredensborg boede på Casa San Paolo Regola bis i Rom fra d. 6. til d. 8. maj 2011 efter et kort ophold på Hotel Villa Cosilinum i Padula:

Vi har boet på hotel Cosilinum i Padula og i lejligheden Casa San Paolo Regola i Rom flere gange tidligere, og det viser i sig selv, at vi er meget tilfredse med disse steder.

Cosilinum har en charmerende beliggenhed i bjergbyen langt fra turistområder og med de gamle udgravninger tæt inde på livet. Kan kombineres med et besøg på det nærliggende kloster. Pæne værelser, men noget slidte, fx manglede brusekabinen en dør.

Lejligheden i Rom er lækker og pænt indrettet med god plads til 4 personer, men først og fremmest vil vi fremhæve den supergode beliggenhed tæt på Campio di Fiori, i gåafstand til mange af Roms seværdigheder.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2011
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 3 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Svend-Erik og familien fra Lyngby boede på Casa San Paolo Regola bis i Rom fra d. 10. til d. 17. oktober 2009.

Først tak for god vejledning gennem hele forløbet op til afrejsen.
Vi ankom ved middagstid til adressen og ringede til Hassan, der kom hurtigt og viste os tilrette i lejligheden, det fungerede rigtig fint.

Selve boligen var helt op til vore forventninger, og vi fik ekstra tæpper da kulden indtog Rom.

Det er nok den mest veludrustede feriebolig vi har haft lejet, og der var skarpe knive, man kunne bruge til at skære brød med.

Hele opholdet gik uden problemer, vi fik dog besøg fordi der havde samlet sig vand på en del af taget udenfor lejligheden, af to mænd og en dame, som sagde, at hun var ejer af ejendommen.
Jeg lukkede dog først de tre ind, da jeg havde fået fruens navn af Hassan og derefter fra hende selv.

Dette forløb tog de alle roligt, og der var ingen problemer med, at nogen følte sig generet.

I må gerne hilse fruen og sige, at vi var meget glade for at bo i lejligheden i ferien, og at vi befandt os godt der.

En beskrivelse af selve ferien vil fylde for meget, men vi fik set rigtig mange af Roms seværdigheder sammen med vores ældste barnebarn, som var mest optaget af Coilleseum og Peterskirken.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2009
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Christian og familie fra Vodskov boede på Casa San Paolo Regola bis i Rom fra d. 12. til d. 19. oktober 2007.

Det var en positiv oplevelse at besøge Rom, og som sådan virker det ikke som nogen storby, derfra hvor vi boede, havde vi alt indenfor en radius af ca. 3 km., men typisk for storbyer er det dyrt at spise og drikke hvis man ikke ser sig for, lige i nærheden af hvor vi boede, kunne vi 6 personer spise for ca. 250 € i alt, hertil kom så en god flaske Brunello til ca. 70 €, så det var billigt, omvendt så købte vi 3 is som blev serveret på en fortovs cafe til 26 € i alt.
Lejligheden var super og lå som sagt i gå afstand til alt, men vi havde aldrig selv fundet derind, så et godt råd er at tage en taxa fra lufthavnen (40 €) så man ved måske kan finde rundt, ellers har de deres GPS.
Store oplevelser:
Søndag middag på Skt. Peters Pladsen kl. 12.00 og opleve messen af paven. Trevifontænen både dag og nat. Colosseum og Forum Romanum også spændende.
Det dejlige vejr 20-23 grader. Klipning hos den lokale barber, hvor man oplever talen og diskussionerne samtidig med at der bliver klippet, barberet og fægtet med kniv og saks. Lækre specialbutikker i stedet for de store supermarkeder. En øde gade kan godt rumme mange butikker. Byen er let at finde rundt i og alle steder mødte vi kun venlighed.
Skuffelser: Den spanske trappe, hvorfor er der så mange mennesker der?
Vi kan varmt anbefale Rom på egen hånd, man skal bare blive væk fra ferietiderne hvis man vil undgå alle danskerne.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2007
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map