Feriebolig i Rom

Casa San Paolo Regola bis

 
Casa San Paolo Regola bis er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa San Paolo Regola bis er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Denne eksklusive og super moderne lejlighed ligger i helt rolige omgivelser, blot 5 min´s gang fra Campo de' Fiori og det skønne kunstnerkvarter Trastevere.

Lejligheden som er på ialt ca. 90 m², er nyindrettet i 2006. Den ligger på 1. sal i et herskabeligt palads, og som nærmeste naboer finder man et hyggeligt trattoria, som også har udendørs servering, lige som der er mange andre gode lokale spisesteder i de små tilstødende gader. Dog er det helt oplagt at udnytte de spændende indkøbsmuligheder på Campo de' Fiori.

Læs mere om Casa San Paolo Regola bis

Fireværelseslejlighed med 4 sovepladser (1. sal):
- Lejligheden har ialt 4 værelser. Fra trappen kommer man ind i det store køkken / alrum, hvor der foruden bord og stole, også findes garderobe samt et lille bibliotek. Bag køkkenet, som er udstyret med 4 gasblus, ovn, opvaskemaskine, vaskemaskine, kombineret kaffemaskine og brødrister samt køleskab, finder man et værelse med to enkeltsenge (kan rykkes sammen som dobbeltseng), samt bad med brus, hårtørrer og toilet.

Der er en hyggelig opholdsstue med satellit TV med fladskærm og telefon, samt et kombineret arbejdsværelse og soveværelse, med en dobbeltseng på en hems under loftet. Adgang til hemsen foregår ad en rigtig trappe, som er udsmykket med et spændende koralmønster. Lejligheden som har parketgulve over alt, har også aircondition og internetadgang, og som noget helt selvfølgeligt har man kun brugt de bedste materialer hele vejen igennem.

På grund af den meget centrale beliggenhed er det let at komme til og fra lejligheden. Bl.a. finder man sporvogn nr. 8 i umiddelbar nærhed, som fobinder Largo Argentina med Stazione Trastevere (oplagt hvis man kommer fra Fiumicino lufthavnen), - og hvis man kommer til byen i bil, findes der også en stor betalingsgarage i samme gade.

Skjul teksten
 
 
search map