Feriebolig i Rom

Casa San Lorenzo

Eksempel på toværelseslejlighed Eksempel på toværelseslejlighed Eksempel på toværelseslejlighed Eksempel på toværelseslejlighed Eksempel på treværelseslejlighed Eksempel på treværelseslejlighed Eksempel på treværelseslejlighed
 
Casa San Lorenzo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa San Lorenzo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Casa San Lorenzo ligger på Via dei Sabelli i det livlige universitetskvarter San Lorenzo. Det er nemt at komme til det historiske centrum med offentlig transport, og lejlighederne ligger tæt på både hovedbanegården Termini samt den store station Tiburtina.

Gode indkøbs- og spisemuligheder i San Lorenzo-kvarteret

I San Lorenzo-kvarteret findes der tre supermarkeder, af hvilket det ene ligger i selve Via dei Sabelli. De to andre ligger henholdsvis i Via dei Volsci og i Via Tiburtina. Et dagligt marked med friske varer findes i den nærliggende Largo degli Osci og tæt på finder du ligeledes møntvaskeri. Ca. 300 meter fra huset findes en overvåget parkeringsplads. Desuden er området fyldt med alt, hvad hjertet kan begære af restauranter, pizzeriaer og barer.

Læs mere om Casa San Lorenzo

Hurtigt og nemt ind til Roms seværdigheder

Ca. 200 meter fra huset i Via di Scalo San Lorenzo ligger stoppestedet til sporvogn nummer 3, som kan benyttes til/fra bl.a Colosseum, Forum Romanum, Cirkus Maksimus, Pyramiden, Porta Porteses gademarked osv.

I Via Tiburtina, få hundrede meter fra huset, ligger busstoppestedet til bus nummer 71, som på godt et kvarter kører ind til Den Spanske Trappe, Trevi-fontænen og Via del Corso. I Via dei Ramni, ca. 300 meter fra ejendommen ligger busstoppestedet til bus nummer 492, som man kan benytte, hvis man vil til Vatikanet og Castel Sant'Angelo. Metrostationen (linje A) ligger ca. 400 meter fra huset på Piazza Vittorio.

Lejligheder til de prisbevidste, der vil bo, som romerne gør

I denne ejendom findes fire lejligheder, der udlejes til folk, der ønsker at være i Rom i kortere perioder. Alle lejligheder er udstyret med egen varme samt fjernsyn og wi-fi internetforbindelse.

Lejlighederne på Casa San Lorenzo

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (type A)

Lejlighederne ligger enten på første eller tredje sal (uden elevator) og er ca. 50 m². De er enkelt, men moderne møbleret og består af opholdsstue med sovesofa samt køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng og enkeltseng (med klimaanlæg) samt badeværelse/toilet.

Treværelseslejlighed med 3/4 sovepladser (type B)

lejlighederne ligger enten på første eller tredje sal (uden elevator) og er ca. 50 m². De er enkelt, men moderne møbleret og består af opholdsstue med sovesofa samt køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng (med klimaanlæg), soveværelse med to enkeltsenge samt badeværelse/toilet.

Skjul teksten
 
 
search map