Anmeldelser af Casa San Francesco a Ripa

 
Casa San Francesco a Ripa er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa San Francesco a Ripa er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Casa San Francesco a Ripa

Læs personlige anmeldelser af Casa San Francesco a Ripa som ligger i Rom. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa San Francesco a Ripa. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Casa San Francesco a Ripa

Casa San Francesco a Ripa
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Casa San Francesco a Ripa
Treværelseslejlighed til 4/6 personer (3. sal uden elevator)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2014
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Jette og familie fra Lejre boede på Casa San Francesco a Ripa i Rom fra d. 11. til d. 16. juli 2011.

Vi har været fuldt tilfredse med alt fra første kontakt til afrejse.
Man skal altid huske, at forholdene er anderledes end man er vant til her hjemme fra, når man er i udlandet. Men vi kan kun sige
- Dejlige store opholds og sove rum.
- Pænt rent og godt inventar
- Fin udsigt til gaden og dens daglige liv.
- Meget sød og informerende italiensk dame tog imod os på adressen.
Måske skulle der lige et skilt op på gade døren med et tydeligt nr. 18. Det er lidt svært at finde.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 6 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2011
Antal rejsende 3 voksne, 3 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Mette og familien boede på Casa San Francesco a Ripa i Rom fra d. 21. til d. 26. september 2010.

Det klappede fuldstændigt med nøgleafleveringen ved ankomsten. Vi blev faktisk fuldstændigt overvældet over, hvor pæn og ren lejligheden fremstod.

2 dejlige soveværelser, nyredte senge. Kliniske rene badeværelser med håndklæder, sæbe og toiletpapir. Jeg er glad for, at du anbefalede Trastevere. Det var lige stedet for os. Ikke for mange turister, gode små butikker, flinke mennesker. Trastevere er meget malerisk og har mange hyggelige restauranter, men der er ikke billigt.

Det eneste "aber dabei" der var ved stedet, var den utrolige larm om natten. Først klokken 3 blev der ro og så startede det hele forfra kl. fem med fejemaskiner o.s.v. Men, det ville ikke afholde os fra at bo i lejligheden igen. Den havde en dejlig udsigt til rigtig romerske huse med tagterrasser etc.

Jeg forstår bedre nu, hvorfor du går ud fra Campo dei Fiori og ikke den Spanske Trappe, for den var da ikke noget at skrive hjem om og i det hele taget var corsoen rædselsfuld traffikeret.

Moralen er: stedet kan absolut anbefales - men, husk ørepropper!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2010
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2010
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Lissi Maj og veninderne fra Præstø boede på Casa San Francesco a Ripa i Rom fra d. 7. til d. 10. september 2006.

Vi var 5 piger - i alderen 55 til 63, på tur til Rom - og med ophold i lejligheden på San Francesco a Ripa nr. 18. Lejligheden var som skabt til os 5 personer - nydelig /enkel i indretning - meget ren og indbydende. Lå i en gl. ejendom med områdets - tilsyneladende - bedste restaurant nedenunder. Kun manglede der en terrasse for at det var fuldkomment. Er man ikke til trapper (3.sal) eller larm - (der var liv og glade dage til den lyse morgen - lå på Trasteveres mest søgte område til spisning og lign.) . så er stedet ikke ønskeligt - men vi nød det hele. En enkelt sov dårligt, p.gr.a. larmen. Rom var bare alletiders. Vi nåede Peterskirken, Den Spanske Trappe, den dyre forretningsgade, Collosseum, Foro Romano, bustur m/dobbeltdækker, hvor vi så alle serværdighederne fra 1.sals højde, og hele området i Trastevere med Maria-kirken, - diverse brudepar om lørdagen , og dejlige restauranter til frokost og aftensmad. Der var alle indkøbsmuligheder nedenfor lejligheden med søde mennesker, der var uhyre hjælpsomme, bl.a. med at bestille taxi til lufthavnen om søndagen. Kommer man 5 - er det en god idè, at tage en taxi til Trastevere fra lufthavnen (Leonardo da Vinci) - pris pr. taxameter: 50 Euro. ellers - (togpris pr. person 10 Euro til Trastevere Station + taxi .
Jeg vender helt sikkert tilbage, da jeg skal have lokket min mand med derned - og vil da kontakte jer igen - for en lille lækker lejlighed - m/tagterrasse. Vi anbefaler jer gladeligt til andre. Tak for god service.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2006
Antal rejsende 5 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map