Feriebolig i Rom

Casa San Cornelio

 
Casa San Cornelio er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa San Cornelio er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Mange tænker på Trastevere som et homogent kvarter bestående af snævre gyder, der er fulde af bygninger i varme farver, spisesteder med ternede duge og masser af mere eller mindre berusede unge. Men som alle andre verdensberømte turistdestinationer (tænk blot på Pisa og Venezia) har også Trastevere sine mindre kendte sider, der blot ligger et par minutter fra de mest befærdede strøg.

Casa San Cornelio ligger således kun små 300 meter fra Trasteveres pulserende centrum, Piazza Santa Maria in Trastevere, men du mærker ikke meget til alle beværtningerne og det animerede natteliv, når du bor i den vestlige ende af Via Manara. Her befinder Casa San Cornelio sig på første etage (endda med elevator) i et større boligkompleks, der ligger omkring en stor fredfyldt gårdhave.

Læs mere om Casa San Cornelio

Lejligheden har klinkegulve og er ganske velholdt. Dens indretning udgør en behagelig kombination af gammelt og nyt, af funktionelt og hjemligt. Du fornemmer med det samme det personlige præg, det føles som en "rigtig" lejlighed beboet af en lokal familie. Lejligheden er udstyret med aircondition, vaskemaskine og wi-fi.

Treværelseslejlighed med 2/5 sovepladser
Lejligheden er ca. 85 m² stor og består af entré, stue med sovesofa til to personer, spisebord og fjernsyn med dvd-afspiller, separat køkken af ældre dato (tre gasblus, et elblus, ovn, mikroovn og køleskab med frostboks), soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med enkeltseng og badeværelse med badekar og wc.

Skjul teksten
 
 
search map