Feriebolig i Rom

Casa Poerio

 
Casa Poerio er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Poerio er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Casa Poerio ligger i - Monteverde Vecchio - et grønt kvarter fra begyndelsen af 1900-tallet, som ligger på toppen af Gianicolo-bakken. Her bor du i nærheden af det berømte kvarter Trastevere, som er kendt for den folkelige og livlige stemning. Selvom du er et godt stykke fra Roms historiske centrum, så er der kun et 300 meter til Stazione Trastevere, hvorfra du let kommer ind til byens kerne med sporvognslinje 8.

Lejligheden ligger i den øverste etage i bygningen og blev benyttet af den hollandske kunstner M.C. Escher, som selv dekorerede glasvinduerne og keramikken i lejligheden. Lejligheden fremstår i dag pænt møbleret og er udstyret med fjernsyn, hi-fi, vaskemaskine og opvaskemaskine. Lige ved indgangen er der desuden en terrasse, hvorfra der er en flot udsigt over Roms tage.

Læs mere om Casa Poerio

Treværelseslejlighed med 5 sovepladser (4. sal uden elevator):
- Lejligheden er fordelt på to etager, som er forbundet af en vindeltrappe. Den består af en lys opholdsstue med to enkeltsovesofaer, en pejs samt køkkenhjørne, soveværelse med smal dobbeltseng (eller, om man vil, en bred enkeltseng), soveværelse med dobbeltseng samt badeværelse med toilet og bruser.

På grund af den temmelig stejle vindeltrappe, anbefaler vi ikke denne lejlighed til folk med mindre børn.

Skjul teksten
 
 
search map