Feriebolig i Rom

Casa Piazza Navona

 
Casa Piazza Navona er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Piazza Navona er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Du bor ikke bare på Piazza Navona, nej du bor midt på Piazza Navona på anden etage med fantastisk udsigt over hele pladsen fra stuens tre vinduer (og det samme gælder for to af soveværelserne)!

Præsentabel lejlighed

Beliggenheden er med andre ord herskabelig, og der er da også tale om en særdeles velholdt og præsentabel lejlighed med sobert møblement, flotte parketgulve og rigtig god plads, selv når man bor her otte mennesker. En pudsig detalje udgør sætningsrevnerne i den ene af stuens vægge, som er forsynet med "glassegl", der kan indikere om de udvider sig eller ej, en forholdsregel fredningsmyndighederne har pålagt bygningen.

Læs mere om Casa Piazza Navona

Lejligheden har naturligvis aircondition, Wi-Fi, opvaskemaskine og vaskemaskine, men også hårtørrere, elkedel, pengeskab, fladskærmsfjernsyn i alle soveværelser, pejs og brødrister.

Fireværelseslejlighed med 4/8 sovepladser (2. etage med elevator)
- Lejlighedens ca. 170 m² fordeler sig på entré, stor stue med pejs, separat køkken (fire keramiske plader, ovn, mikrobølgeovn, køleskab og opvaskemaskine), gennemgangsværelse med sovesofa til to personer, soveværelse med dobbeltseng og internt badeværelse med bruser og toilet, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge samt yderligere to badeværelser, det ene med bruser, det andet med karbad, begge naturligvis med toilet.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Casa Piazza Navona

Læs personlige anmeldelser af Casa Piazza Navona som ligger i Rom. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa Piazza Navona. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Casa Piazza Navona

En perle i Rom

Casa Piazza Navona var den perfekte ramme for 6 dages ferie med familien for at fejre min 70 årsdag. Lejligheden har masser af plads til 8 børn og voksne og har en skødesløs elegance, flot uden at være 'fin'. Udsigten til pladsen er nærmest ubetalelig (selv om den nu ER dyr) og det var en fryd at åbne vinduerne og nyde synet af livet på pladsen fra morgen til aften. Når vi kom trætte hjem, nød vi at slænge os i de bløde møbler i den store stue eller spise hjemmekogt pasta ved det store, ovale spisebord. Det bliver svært at komme til Rom igen efter denne tur!

Læs mere

Positiv oplevelse i centrum af ROM

Lejligheden til otte personer var helt igennem en positiv oplevelse, fantastisk beliggenhed med udsigt direkte ud til Plaza Navona,hvor et helt fantastisk skue udfolder sig fra morgen til aften.
Ankomst og afgang fra lejligheden foregik på en meget afslappet og velgennemført måde.
Alt ialt er alle gæster enige om en rigtig god oplevelse som gerne gentages.

Læs mere
 
search map