Feriebolig i Rom

Casa Piazza Navona

 
Casa Piazza Navona er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Piazza Navona er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Du bor ikke bare på Piazza Navona, nej du bor midt på Piazza Navona på anden etage med fantastisk udsigt over hele pladsen fra stuens tre vinduer (og det samme gælder for to af soveværelserne)!

Præsentabel lejlighed

Beliggenheden er med andre ord herskabelig, og der er da også tale om en særdeles velholdt og præsentabel lejlighed med sobert møblement, flotte parketgulve og rigtig god plads, selv når man bor her otte mennesker. En pudsig detalje udgør sætningsrevnerne i den ene af stuens vægge, som er forsynet med "glassegl", der kan indikere om de udvider sig eller ej, en forholdsregel fredningsmyndighederne har pålagt bygningen.

Læs mere om Casa Piazza Navona

Lejligheden har naturligvis aircondition, Wi-Fi, opvaskemaskine og vaskemaskine, men også hårtørrere, elkedel, pengeskab, fladskærmsfjernsyn i alle soveværelser, pejs og brødrister.

Fireværelseslejlighed med 4/8 sovepladser (2. etage med elevator)
- Lejlighedens ca. 170 m² fordeler sig på entré, stor stue med pejs, separat køkken (fire keramiske plader, ovn, mikrobølgeovn, køleskab og opvaskemaskine), gennemgangsværelse med sovesofa til to personer, soveværelse med dobbeltseng og internt badeværelse med bruser og toilet, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge samt yderligere to badeværelser, det ene med bruser, det andet med karbad, begge naturligvis med toilet.

Skjul teksten
 
 
search map