Feriebolig i Rom

Casa Panetteria

 
Casa Panetteria er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Panetteria er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Casa Panetteria ligger lige op og ned af Quirinalhøjen i hjertet af Roms historiske centrum, hvilket betyder, at gaden er afspærret for trafik, og det bliver respekteret, fordi politiet holder vagt ved begge ender af den døgnet rundt. Det er med andre ord svært at finde et mere trygt sted at bo i Rom. Bygningen indeholder tre meget, meget billige lejligheder af forskellig størrelse.

Etværelseslejlighed med 2 sovepladser (1. sal uden elevator)
- Lejligheden er 30 m² stor og består af ét rum med køkkenhjørne (to kogeblus og køleskab, men ingen ovn) og to enkeltsenge samt badeværelse med bruser og toilet. Lejligheden er udstyret med aircondition og satellitfjernsyn.
Etværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (stueetagen)
- Lejligheden er 30 m² stor og består af ét rum med køkkenhjørne (to kogeblus og køleskab, men ingen ovn) og to enkeltsenge og en sovesofa til to børn (eller andre personer, der ikke fylder så meget) samt badeværelse med bruser og toilet. Lejligheden er udstyret med aircondition og satellitfjernsyn.
Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (2+3. sal uden elevator)
- Lejligheden er 110 m² stor og ligger i to plan med indgang på anden etage. På indgangsniveauet finder vi en stor stue med sovesofa til to personer og køkkenhjørne samt et toilet (uden andre badefaciliteter end en håndvask). På det øvre niveau er der et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge samt et badeværelse med badekar og toilet. Lejligheden er udstyret med aircondition, satellitfjernsyn og mulighed for opvarmning. Dens møblement er noget bedre end de to små lejligheders.

Læs mere om Casa Panetteria

Skjul teksten
 
 
search map