Feriebolig i Rom

Casa Marco

 
Casa Marco er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Marco er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Denne rummelige lejlighed ligger ét busstop fra hovedbanegården i Rom med en prægtig udsigt over Piazza Santa Maria Maggiore med den smukke basilika dedikeret til Jomfru Maria. Casa Marco er en rummelig 3-værelses lejlighed indrettet med en enkel og elegant smag, der matcher de flotte sildebensparketgulve og høje slanke glaspartier.

Lejligheden befinder sig på 4. sal, hvilket betyder lys og ro, men ikke nødvendigvis trætte ben, idet en elevator forbinder den med gadeplanet. Lejligheden kan rumme op til seks personer og er således et godt alternativ til et hotelophold for den store familie.

Læs mere om Casa Marco

Treværelseslejlighed med 4 + 3 sovepladser (4. sal med elevator)
- Lejligheden er 75 m² og består af en stue med spiseplads og to sovesofaer (den ene til to personer, den anden til én), tv og hi-fi anlæg, et godt køkken, hvor man ligeledes kan sidde og spise - det er udstyret med mikrobølgeovn og opvaskemaskine, to soveværelser, hvor af det ene er et kingsize dobbeltværelse, mens det andet rummer to enkeltsenge, og et badeværelse. Lejligheden har desuden vaskemaskine og ventilator.

Skjul teksten
 
 
search map