Feriebolig i Rom

Casa Leone Magno

 
Casa Leone Magno er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Leone Magno er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Uden diskussion vores største lejlighed i Rom. Det er lige før, at det ligeså godt kunne have været en hel mindre bed & breakfast. Denne meget store lejlighed ligger i kvarteret mellem Vatikanet og Trastevere, og du kan gå til begge på omkring 15 minutter. Samtidig er området godt forbundet til det historiske centrum på den anden side af Tiberen med bus.

Lejligheden er typisk italiensk med sine praktiske lyse gulve og sit simple men funktionelle møblement. Den er blevet gennemgribende istandsat i 2008 og er udstyret med aircondition, opvaskemaskine, satellitfjernsyn med DVD-afspiller og vaskemaskine.

Læs mere om Casa Leone Magno

Seksværelseslejlighed med 7/12 sovepladser (1. etage med elevator)
- Lejligheden består af entré, stue med stort spisebord og sovesofa til to personer, separat køkken (fire gasblus, mikrobølgeovn, køleskab, opvaskemaskine og elkedel)soveværelse med dobbeltseng, to soveværelser med "smal" dobbeltseng (150 cm), to soveværelser med hvert to enkeltsenge og tre badeværelser med bruser og toilet.

Skjul teksten
 
 
search map