Anmeldelser af Casa Leonardo

 
Casa Leonardo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Leonardo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Casa Leonardo

Læs personlige anmeldelser af Casa Leonardo som ligger i Rom. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa Leonardo. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Finn og familie fra Greve boede på Casa Leonardo i Rom fra d. 14. til d. 19. maj 2007.

Det har været en dejlig uge i Rom. Byen syntes vi er fantastisk.
Området hvor lejligheden lå syntes vi også godt om. Tæt på bus og anden offentlig transport. Gå afstand til mange ting. Perioden vi havde valgt var fra mandag til lørdag. Det var vi glade for, da vi kunne se, at torsdag, kom der mange turister som holdt en forlænget weekend. Det betød at køerne til attraktionerne blev ekstra lange. Det var vi forskånet for først på ugen.
Alt har fungeret godt hos Jer lige fra bestillingen af lejligheden og 2 gange taxa. Da vi ankom til lufthavnen, stod der en chauffør klar i ankomsthallen, med mit navn på et skilt. Da vi ankom til lejlighed havde han ringet Emanuela, som kom 5 min senere og viste os lejligheden. Samtidig fortalte hun os at taxaen ville afhente os lørdag morgen kl. 7, og han var der præcis. Tilbagebetaling af depositum og aflevering af nøgle fungerede også perfekt. Lejligheden er dejlig. Skal vi komme med et lille minus, må det være, at vi synes der godt kunne være 2 ekstra ”gode” stole. På grund af et lille barnebarn som skulle passe sin sengetid var det lidt hårdt at sidde på spisebordsstolene det sidste af aftenen. Og måske en lampe over spisebordet.
Alt i alt en rigtig god uge og vi håber at vende tilbage en anden gang, (vi har i hvert fald smidt mønter i Trevis Fontainen) og vil helt sikkert benytte Jer igen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2007
Antal rejsende 4 voksne, 1 barn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2007
Antal rejsende 4 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Marts 2007
Antal rejsende 5 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map