Feriebolig i Rom

Casa Landone

 
Casa Landone er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Landone er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Denne store, velholdte lejlighed på hele 115 m² ligger et stenkast fra Piazza del Popolo, og det på den rigtige side, hvis man helst er fri for alt for store horder af turister foran døren. Du skal nemlig bare lige bevæge dig forbi pladsen, og så er det som om, at alle turister vender om.

Flot stand

Lejligheden ligger på femte etage af en statelig bygning (heldigvis med elevator, men de sidste 11 trin skal du dog selv gå) og fremstår i flot stand med parketgulve og stuklofter. Lejligheden er udstyret med aircondition, fjernsyn med DVD-afspiller og vaskemaskine.

Læs mere om Casa Landone

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (5. sal med elevator)
Lejligheden består af entré, stue med spiseområde og sovesofa til to personer, separat køkken (opvaskemaskine, fire blus, ovn, brødrister, elkedel og køleskab), soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge, badeværelse med badekar, bruser og wc samt et gæstebadeværelse med wc og håndvask. Fra køkkenet har du adgang til en dejlig balkon med udsigt til Borgheseparken.

Skjul teksten
 
 
search map