Feriebolig i Rom

Casa Innocenzo III

 
Casa Innocenzo III er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Innocenzo III er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Vi synes selv, at denne lejlighed er noget af et fund, både for par på en romantisk tur til Den Evige Stad og for børnefamilier, for beliggenheden kan ikke være mere central, prisen er beskeden, og lejligheden er ulasteligt holdt af den sympatiske, kultiverede ejer, som bor ved siden af.

Charmerende lejlighed

Når du kommer ind i entréen eller går ud i badeværelset, synes du her er lavt til loftet, men når du kommer ind i den store stue med dens flotte gamle fyrreparket og dens karakteristiske romerske træloft, vil du sikkert give os ret i, at du her får meget mere for pengene, end du ville have fået på et trangt hotelværelse. Det er en virkelig charmerende lejlighed, som vi er overbevist om snart vil få sine kunder, der vender tilbage gang på gang.

Læs mere om Casa Innocenzo III

Etværelseslejlighed med 2/4 sovepladser - 2. etage (uden elevator)
- Du kommer ind i entréen, og herfra kan du gå til højre og således kommer ind på badeværelset, der er udstyret med vandmassagebadekar (med tilhørende bruser), wc og bidet, eller ligeud ind i den store stue. Her finder du først en sovesofa til to personer og i den anden ende af rummet dobbeltsengen, elegant placeret bag en stor væv. Her er også et lækkert, højt spisebord med fire stole, sådan lidt i barstil, et klaver, klædeskab, to store vinduer mod gyden og et lille velfungerende køkkenhjørne gemt i et aflukke med fire gasblus, køleskab og mikrobølgeovn. Lejligheden har fjernsyn og wi-fi.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Casa Innocenzo III

Læs personlige anmeldelser af Casa Innocenzo III som ligger i Rom. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa Innocenzo III. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 8 anmeldelser fra Casa Innocenzo III

Vinterferie i ROM

Vi havde 4 rigtigt gode dage i ROM en fin lejlighed til en familie på 4 værten var utroligt sød så stedet kan vi bestemt anbefale til andre uroligt mange gode spise steder indenfor få 100 meter. Og meget central placeret iforhold til seværdighederne i ROM.

Læs mere

Lige i hjertet

Vi boede en uge i Casaén. Vi er to voksne og 2 " børn" på 15 og 17. Lejligheden er fortrinlig til 4 personer hvis man er taget til Rom for at trave, leve, snuse og opleve Rom. Fortrinligt lille køkken med alt det du behøver. På trods af at det er en et rums lejlighed er der god plads. Vi indtog morgenmaden ved bordet og planlægge i hvilken retning de 10 - 15 km´s gang skulle foregå. Vi lavede også aftensmaden i lejligheden, så det er rigtig anvendelig.

Det store plus er selvfølgelig at den ligger få hundred meter fra Campoen. Ikke kun Campoen ligger inden for kort gå afstand. Piazza Navone, Pantheon, Trastevere osv osv.

Normalt er jeg ikke meget for at give de max. 5 stjerner. Og som sådan er der intet luxuriøst over lejligheden. Men med kombinationen at lejlighedens kvalitet, unik beliggenhed og den nærmest latterlige lave pris så kan det ikke blive andet end fremragende. Kommer vi igen ? Selvfølgelig gør vi det. Så vores fantastisk hjælpsomme værtinde ( som bor lige ved siden af) slipper ikke for os. Det var i øvrigt 2. gang ud af 3 vi boede i Casaen.

Læs mere

Meget centralt

Denne lejlighed lå ligeså centralt, som det var lovet. Fantastisk !

Vi kunne gå til det meste, og alt var omkring. Vi var meget tæt på marked, så vi kunne få frisk frugt med hjem om morgenen når vi hentede brød.

Lejligheden er lidt mørk.

Læs mere

Dejlig centralt beliggende og alligevel ro om natten

En dejlig lejlighed, med en god seng at sove i og et godt lille køkkenhjørne med det mest nødvendige, værtinden er sød og nem at tale med på engelsk.
der var / er i lejligheden lagt forskellige foldere og kort frem til fri afbenyttelse og det er rart når man skal finde rundt.

Læs mere

Perfekt beliggenhed

God og gedigen lejlighed MIDT i Rom. Plads til fire, men uden aircondition kan det blive lidt varmt om natten - især i juli. Vi klarede det dog fint. Det store jacuzzi var fantastisk til at slappe af i efter en lang dag på benene rundt i Rom, og værelset havde god plads til siesta for hele familien.

Værtinden - som bor ved siden af - er meget venlig og hjælpsom, og man føler sig i gode hænder fra start.

Bilen kan ikke parkeres i nærheden - vi havde den i et parkeringshus og gik rundt til ting. Det kan man sagtens i Rom og lejligheden kan ikke ligge mere centralt. Et stenkast fra Campo di Fiore, men ingen støj fra restauranterne. Der er dog noget trafikstøj, men det er jo også i en by. Vejen, som opgangen ligger i, er meget smal - selv taxaer kan ikke komme ind.

Lejligheden er lækkert indrettet og wifi fungerede perfekt. Man kunne måske have brugt en tagterrase, men når man bor så centralt er man ude det meste af tiden alligevel.

Læs mere

Bedømmelse af Casa Innocenzo III

Casa Innocenzo III, der ligger dør om dør med værtindens egen lejlighed, er en hyggelig lejlighed med en personlig indretning, der bærer præg af værtindens kunstneriske årer, forfatterskab, vævning og malerier. Værtinden er meget venlig, hjælpsom og taler engelsk.

Lejligheden indeholder hvad der er behov for til 4 personer, og selv om køkkenet ikke kan sammenlignes med et dansk samtalekøkken og ikke indbyder til de store kulinariske udfoldelser, kan man sagtens tilberede fornuftige måltider.

Lejlighedens beliggenhed - tæt på bla. Campo dei Fiori, Piazza Navona og kun ca 10 minutters gang til Trastevere via Ponte Sisto broen - er et kapitel for sig selv. Fantastisk beliggenhed og vi kan varmt anbefale Casa Innocenza III.

Læs mere
 
search map