Feriebolig i Rom

Casa Innocenzo III

 
Casa Innocenzo III er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Innocenzo III er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Vi synes selv, at denne lejlighed er noget af et fund, både for par på en romantisk tur til Den Evige Stad og for børnefamilier, for beliggenheden kan ikke være mere central, prisen er beskeden, og lejligheden er ulasteligt holdt af den sympatiske, kultiverede ejer, som bor ved siden af.

Charmerende lejlighed

Når du kommer ind i entréen eller går ud i badeværelset, synes du her er lavt til loftet, men når du kommer ind i den store stue med dens flotte gamle fyrreparket og dens karakteristiske romerske træloft, vil du sikkert give os ret i, at du her får meget mere for pengene, end du ville have fået på et trangt hotelværelse. Det er en virkelig charmerende lejlighed, som vi er overbevist om snart vil få sine kunder, der vender tilbage gang på gang.

Læs mere om Casa Innocenzo III

Etværelseslejlighed med 2/4 sovepladser - 2. etage (uden elevator)
- Du kommer ind i entréen, og herfra kan du gå til højre og således kommer ind på badeværelset, der er udstyret med vandmassagebadekar (med tilhørende bruser), wc og bidet, eller ligeud ind i den store stue. Her finder du først en sovesofa til to personer og i den anden ende af rummet dobbeltsengen, elegant placeret bag en stor væv. Her er også et lækkert, højt spisebord med fire stole, sådan lidt i barstil, et klaver, klædeskab, to store vinduer mod gyden og et lille velfungerende køkkenhjørne gemt i et aflukke med fire gasblus, køleskab og mikrobølgeovn. Lejligheden har fjernsyn og wi-fi.

Skjul teksten
 
 

Lignende boliger

search map