Feriebolig i Rom

Casa Gregorio III

 
Casa Gregorio III er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Gregorio III er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

I det stille og fredelige kvarter mellem Trevifontænen og Quirinalhøjen ligger denne flotte store lejlighed på tredje etage af en malerisk gammel bygning.

Lejlighed med personlighed

Her er virkelig god plads, og lejligheden er usædvanlig smagfuldt og lækkert møbleret; den er lys, den er charmerende, og den har stor personlighed! Gulvene er næsten overalt holdt i en flot parket, og lofterne er traditionelle romerske med planker(!) og fritliggende bjælker. Lejligheden har satellitfjernsyn med DVD-afspiller, vaskemaskine og Wi-Fi.

Læs mere om Casa Gregorio III

Fireværelseslejlighed med 6/8 sovepladser (3. sal med elevator)
- Lejligheden er ca. 150 m² stor og består af entré, stor stue med spisebord og sofaarrangement, hvoraf én er en sovesofa til to personer, separat køkken (fem gasblus, ovn, mikrobølgeovn, opvaskemaskine og stort køleskab samt fryser), soveværelse (med aircondition) med dobbeltseng og internt badeværelse med bruser og toilet, soveværelse (med aircondition) med dobbeltseng og internt badeværelse med karbad og toilet samt lille soveværelse (uden aircondition) med to enkeltsenge og internt badeværelse med bruser og toilet.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Casa Gregorio III

Læs personlige anmeldelser af Casa Gregorio III som ligger i Rom. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa Gregorio III. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 4 anmeldelser fra Casa Gregorio III

Efterårsferien 2017.

Lejligheden var lige så god som forventet. Super . Pænt og rent .
Der mangler dog både kopper og glas i lejligheden. Vi forsøgte at få fat i flere glas via den person , der lukkede os ind i lejligheden, men uden held.

Læs mere

Familie ferie i Rom

Da vi kom til lejligheden, var viceværten allerede på stedet og viste os godt til rette.
Vi var sultne og valgte at spise på restauranten lige neden for lejligheden. Et godt valg, som vi gentog senere på ugen. Vi havde morgenmad med til dag 1, men ellers købte vi ind i Coop-butikken på Via in Arcione. Frokosten blev indtaget på forskellige restauranter alt efter hvad vi var ude at se på. Aftensmad spiste vi også på forskellige restauranter. Her vil jeg især fremhæve Amore, også på Via in Arcione tæt på lejligheden. Her skal der bestilles bord i forvejen. Vi var heldige ,at netop den aften, vi spiste der, var den Italienske/Amerikanske entertainer Frank Disalvo også på besøg i Restauranten og han underholdte med flere af sine hits. Bl.a: thats amore. Lejligheden ligger dejligt centralt og vi gik rundt til alle seværdighederne.

Læs mere

Dejlig oplevelse!

Hyggelig, velfungerende, veludstyret, romersk lejlighed, mindre end 5 min. gang fra Trevi fontænen.
Sikker, oplysende og hjælpsom person tilstede ved åbning og aflevering.
Tip Top !!!

Læs mere

Bedømmelse af Casa Gregorio III

Læs mere
 
search map