Feriebolig i Rom

Casa Gregorio III

 
Casa Gregorio III er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Gregorio III er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

I det stille og fredelige kvarter mellem Trevifontænen og Quirinalhøjen ligger denne flotte store lejlighed på tredje etage af en malerisk gammel bygning.

Lejlighed med personlighed

Her er virkelig god plads, og lejligheden er usædvanlig smagfuldt og lækkert møbleret; den er lys, den er charmerende, og den har stor personlighed! Gulvene er næsten overalt holdt i en flot parket, og lofterne er traditionelle romerske med planker(!) og fritliggende bjælker. Lejligheden har satellitfjernsyn med DVD-afspiller, vaskemaskine og Wi-Fi.

Læs mere om Casa Gregorio III

Fireværelseslejlighed med 6/8 sovepladser (3. sal med elevator)
- Lejligheden er ca. 150 m² stor og består af entré, stor stue med spisebord og sofaarrangement, hvoraf én er en sovesofa til to personer, separat køkken (fem gasblus, ovn, mikrobølgeovn, opvaskemaskine og stort køleskab samt fryser), soveværelse (med aircondition) med dobbeltseng og internt badeværelse med bruser og toilet, soveværelse (med aircondition) med dobbeltseng og internt badeværelse med karbad og toilet samt lille soveværelse (uden aircondition) med to enkeltsenge og internt badeværelse med bruser og toilet.

Skjul teksten
 
 

Lignende boliger

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien
search map