Feriebolig i Rom

Casa Gregorio III

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

I det stille og fredelige kvarter mellem Trevifontænen og Quirinalhøjen ligger denne flotte store lejlighed på tredje etage af en malerisk gammel bygning.

Lejlighed med personlighed

Her er virkelig god plads, og lejligheden er usædvanlig smagfuldt og lækkert møbleret; den er lys, den er charmerende, og den har stor personlighed! Gulvene er næsten overalt holdt i en flot parket, og lofterne er traditionelle romerske med planker(!) og fritliggende bjælker. Lejligheden har satellitfjernsyn med DVD-afspiller, vaskemaskine og Wi-Fi.

Læs mere om Casa Gregorio III

Fireværelseslejlighed med 6/8 sovepladser (3. sal med elevator)
- Lejligheden er ca. 150 m² stor og består af entré, stor stue med spisebord og sofaarrangement, hvoraf én er en sovesofa til to personer, separat køkken (fem gasblus, ovn, mikrobølgeovn, opvaskemaskine og stort køleskab samt fryser), soveværelse (med aircondition) med dobbeltseng og internt badeværelse med bruser og toilet, soveværelse (med aircondition) med dobbeltseng og internt badeværelse med karbad og toilet samt lille soveværelse (uden aircondition) med to enkeltsenge og internt badeværelse med bruser og toilet.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Anbefalinger til dig

Agriturismo Le Pale

Bogliasco, Ligurien

Villa I Poggioli

Ameglia, Ligurien

Hotel Monte Rosa

Chiavari, Ligurien

search map