Feriebolig i Rom

Casa Giuliano V

 
Casa Giuliano V er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Giuliano V er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Der er næsten noget skandinavisk over denne lejlighed med dens klare, rene linjer og dens funktionelle møblement, ja den er næsten som taget ud af et IKEA-katalog! Dette skal ikke opfattes negativt, tværtimod så betyder de moderne møbler, de flotte kakkelgulve og den næsten minimalistiske stil, at lejligheden er let at holde ren.

Vi befinder os i gaden Via dei Banchi Vecchi, tæt på den store Corso Vittorio Emanuele (altså på samme tid tæt på Piazza Navona, Campo de' Fiori og broen over til Vatikanet), og det er imponerende, hvor effektivt moderne vinduesglas kan skærme mod støjen fra trafikken: Man skal virkelig lytte godt efter for at fornemme, at man er midt i en pulserende storby.

Læs mere om Casa Giuliano V

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (1. sal uden elevator)
- Lejligheden er ca. 50 m² stor og består af stue med sovesofa til to personer og køkkenhjørne (to keramiske plader, mikrobølgeovn, elkedel, brødrister, vaskemaskine og køleskab), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med brusekabine og toilet. Lejligheden er udstyret med aircondition, satellitfjernsyn med DVD-afspiller og Wi-Fi.

Skjul teksten
 
 
search map