Feriebolig i Rom

Casa Giulia Lux

 
Casa Giulia Lux er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Giulia Lux er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Casa Giulia Lux ligger .... naturligvis i Via Giulia, en dejligt afslappet gade med smagfulde butikker, der løber parallelt med Tiberen nær kendte pladser som Campo de' Fiori og Piazza Navona, begge ligger kun 500-700 meter herfra, så beliggenheden fejler ikke noget. Og det gør lejligheden heller ikke.

Fireværelseslejlighed med 7 sovepladser (2. sal):
- Denne store lyse lejlighed befinder sig på anden sal i en bygning med elevator og består af spisestue, dagligstue, stort kontor med sovesofa (bedst til to børn), to soveværelser med dobbeltseng, et soveværelse med enkeltseng, hele tre badeværelser og stort køkken. Lejligheden er udstyret med wi-fi, tv, opvaskemaskine og vaskemaskine.

Læs mere om Casa Giulia Lux

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Casa Giulia Lux

Læs personlige anmeldelser af Casa Giulia Lux som ligger i Rom. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa Giulia Lux. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Casa Giulia Lux

Fantastisk lejlighed - billederne lyver ikke!
Velegnet til både familier med større børn - eller 2-3 par, da værelserne ikke ligger tæt på hinanden. Moderat støj i det ene soveværelse.
God plads i opholdsarealet.

Læs mere

Anne og familie fra København Ø boede på Casa Giulia Lux i Rom fra d. 12. til d. 19. april 2008.

Tak for et godt ophold i Rom - vi var dernede med to andre par. Vi boede for tredje gang i en stor lejlighed på Via Giulia nær Piazza Farnese - et fremragende sted. Dels ligger lejligheden dejlig centralt, og dels er det en rummelig lejlighed til tre par eller 6-7 personer. Der er 3 badeværelser med tilhørende 2-3 sovepladser, og det er langt at foretrække at bo sådan frem for på et hotel - ikke særlig meget dyrere. Samtidig er min kone afhængig af at kunne købe friske grøntsager, så med Campo de Fiori`s marked lige om hjørnet er også det ideelt. Rom om foråret - uden for påskeugen er god at besøge, fordi der i påsken er for mange mennesker, og på denne måde oplever vi foråret to gange. Tak for denne gang - måske vender vi tilbage en fjerde gang.

Læs mere

Herluf og rejsefølge fra København Ø. boede på Casa Giulia Lux i Rom fra d. 16. til d. 23. oktober 2005.

Lejligheden i Via Giulia er fremragende - den kan I godt være bekendt at udleje.

Læs mere

Bedømmelse af Casa Giulia Lux

Læs mere
 
search map