Feriebolig i Rom

Casa Giubbonari

Lejlighed 4 Lejlighed 5 Lejlighed 1 Lejlighed 3 Lejlighed 6
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Casa Giubbonari består af ialt fem lejligheder hver på ca. 90 m², som er beliggende på henholdsvis 1., 2. og 3. sal med elevator. På toppen af bygningen finder man lejligheden Terrazza Giubbonari.

Fem lejligheder, samme ejer

Alle lejligheder har samme ejer, som har lagt stor vægt på en hyggelig, klassisk og komfortabel indretning.

Læs mere om Casa Giubbonari

Forskel i farver og møblering

De fem lejligheder i Casa Giubbonari har samme grundplan, og i realiteten er det kun møbleringen og farverne der er forskellig. Alle lejlighederne har entrè med klædeskab, stor opholdsstue med sovesofa (-er), spisebord og køkkenhjørne med to elplader, ovn, mikroovn samt opvaskemaskine. Der er et soveværelse med dobbeltseng, et værelse med to enkeltsenge (OBS lejlighed nr. 5 har køjeseng istedet for to enkeltsenge) samt to badeværelser med henholdsvis brus og kar, føntørrer og toilet. Alle lejligheder har aircondition og trådløs internetforbindelse.

Tæt på offentlig transport

På grund af den meget centrale beliggenhed, kan man gå til stort set alle byens seværdigheder. Skal man bruge offentlig transport er den lige ved hånden. På pladsen Largo Argentina som ligger ca. 5 min´s gang fra lejligheden, finder man busruter til stort set alle dele af Rom, lige som sporvogn nr. 8, som bl.a. kører til Stazione Trastevere (med togforbindelse til Fiumicino lufthavnen) har endestation her.

Lejlighederne på Casa Giubbonari

Treværelseslejlighed Casa Giubbonari 3 med 4/6 sovepladser (anden sal)

Treværelseslejlighed n. 3 ligger på anden sal og har entrè med klædeskab, stor opholdsstue med sovesofa, spisebord og køkkenhjørne med to elplader, ovn, mikroovn samt opvaskemaskine. Der er et soveværelse med dobbeltseng, et værelse med to enkeltsenge samt to badeværelser med henholdsvis brus og kar, føntørrer og toilet.

Treværelseslejlighed Casa Giubbonari 5 med 4/6 sovepladser (tredje sal)

Treværelseslejlighed n. 5 ligger på tredje sal og har entrè med klædeskab, stor opholdsstue med sovesofa, spisebord og køkkenhjørne med to elplader, ovn, mikroovn samt opvaskemaskine. Der er et soveværelse med dobbeltseng, et værelse med køjeseng samt to badeværelser med henholdsvis brus og kar, føntørrer og toilet.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Anbefalinger til dig

Hotel Tritone

Rom, Lazio

Aurelia Residence

Rom, Lazio

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien
search map