Feriebolig i Rom

Casa Giubbonari

Lejlighed 4 Lejlighed 5 Lejlighed 1 Lejlighed 3 Lejlighed 6
 
Casa Giubbonari er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Giubbonari er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Casa Giubbonari består af ialt fem lejligheder hver på ca. 90 m², som er beliggende på henholdsvis 1., 2. og 3. sal med elevator. På toppen af bygningen finder man lejligheden Terrazza Giubbonari.

Fem lejligheder, samme ejer

Alle lejligheder har samme ejer, som har lagt stor vægt på en hyggelig, klassisk og komfortabel indretning.

Læs mere om Casa Giubbonari

Forskel i farver og møblering

De fem lejligheder i Casa Giubbonari har samme grundplan, og i realiteten er det kun møbleringen og farverne der er forskellig. Alle lejlighederne har entrè med klædeskab, stor opholdsstue med sovesofa (-er), spisebord og køkkenhjørne med to elplader, ovn, mikroovn samt opvaskemaskine. Der er et soveværelse med dobbeltseng, et værelse med to enkeltsenge (OBS lejlighed nr. 5 har køjeseng istedet for to enkeltsenge) samt to badeværelser med henholdsvis brus og kar, føntørrer og toilet. Alle lejligheder har aircondition og trådløs internetforbindelse.

Tæt på offentlig transport

På grund af den meget centrale beliggenhed, kan man gå til stort set alle byens seværdigheder. Skal man bruge offentlig transport er den lige ved hånden. På pladsen Largo Argentina som ligger ca. 5 min´s gang fra lejligheden, finder man busruter til stort set alle dele af Rom, lige som sporvogn nr. 8, som bl.a. kører til Stazione Trastevere (med togforbindelse til Fiumicino lufthavnen) har endestation her.

Lejlighederne på Casa Giubbonari

Treværelseslejlighed Casa Giubbonari 3 med 4/6 sovepladser (anden sal)

Treværelseslejlighed n. 3 ligger på anden sal og har entrè med klædeskab, stor opholdsstue med sovesofa, spisebord og køkkenhjørne med to elplader, ovn, mikroovn samt opvaskemaskine. Der er et soveværelse med dobbeltseng, et værelse med to enkeltsenge samt to badeværelser med henholdsvis brus og kar, føntørrer og toilet.

Treværelseslejlighed Casa Giubbonari 5 med 4/6 sovepladser (tredje sal)

Treværelseslejlighed n. 5 ligger på tredje sal og har entrè med klædeskab, stor opholdsstue med sovesofa, spisebord og køkkenhjørne med to elplader, ovn, mikroovn samt opvaskemaskine. Der er et soveværelse med dobbeltseng, et værelse med køjeseng samt to badeværelser med henholdsvis brus og kar, føntørrer og toilet.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Casa Giubbonari

Læs personlige anmeldelser af Casa Giubbonari som ligger i Rom. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa Giubbonari. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Fremragende beliggenhed - rene og pæne lejligheder

Super stemning tæt ved Piazza Campo dei Fiori. Vi kunne ikke ønske os en bedre beliggenhed.

Læs mere

Laura og familie boede på Casa Giubbonari og på Giubbonari Penthouse i Rom fra d. 21. til d. 26. april 2011.

Vi har været meget glade for den rådgivning vi fra starten har fået fra in-italia ifm valg af lejlighed. Vi var 3 generationer (ialt 12 personer) der havde lejet Giubbonari Penthouse og Casa Giubbonari. Belliggenheden var perfekt - central lige ved Campo del Fiori i hyggelig gade, gåafstand til alt, og mulighed for indkøb af lækre råvarer. Især Penthouse-lejligheden var stor og meget lækker -dejligt med seperat badeværelse til hvert af de 3 soveværelser, skøn stor terasse med udsigt til tagene. Casa Giubbonari var også ok, men slet ikke samme standard og meget mørk, og vi synes ikke helt denne lejlighed levede op til den høje pris.
Vi havde på forhånd sagt, at vi skulle kunne lave mad til 12 i lejligheden, og i beskrivelsen stod der, at der i Penthouse lejligheden var 4 gasblus, det var IKKE tilfældet, der var 2 små elplader, så små, at når der stod en gryde på den ene, kunne den anden ikke bruges! Vi forsøgte at kontakte in-italia, men pga helligdag var dette ikke muligt.

Læs mere

Malene og veninderne fra Farsø boede på Casa Giubbonari i Rom fra d. 23. til d. 27. september 2010.

I dag er det netop en uge siden vi kom hjem fra vores tøsetur til Rom og jeg har stadig ikke fået armene ned endnu.

Det var en fantastisk tur. Alt klappede efter planen.
Vores fly gik som planlagt.
Ved ankomsten til Rom skulle vi ringe til Hassan/Marco og vi aftalte at mødes ved vores lejlighed - Casa Giubbonari. Marco stod ved døren og tog i mod os da vi kom. Vi blev anvist vores lejlighed og den levede fuldt ud op til vores forventninger. Alt var RENT og PÆNT - i skønneste orden. Stor flot lejlighed med veludstyret køkken. Flotte badeværelser. Alt var PERFEKT.

Ikke mindst beliggenheden var fantastisk central og smuk. Vi kunne fint gå rundt til alle seværdighederne i centrum af byen. Valgte vi en taxi var det ikke særlig dyrt - 5-10 euro.

Alt i alt en fantastisk tur. Vi vender tilbage til Rom en anden gang. Kan kun anbefale In-Italia som formidler af lejligheder.
I lufthavnen i Rom mødte vi en anden guppe piger som også brugte In-Italia som arrangør - og de var også meget glade for Jer.

Læs mere

Lisbeth og rejsefæller fra Bjerringbro boede på Casa Giubbonari i Rom fra d. 9. til d. 12. april 2010.

Vi havde en rigtig dejlig tur til Rom. Vi var meget glade for området - jeg var i sommer med min familie i en anden af jeres lejligheder i Via Guilia, så jeg vidste at denne lå centralt, men der sker jo lidt mere i Guibbonara-gaden (eller hvad den hedder), uden at der dog er for meget larm i lejligheden.

Opholdsstedet levede helt op til vores forventninger - dejligt med 2 badeværelser, og en dejlig lys lejlighed.

Læs mere

Kirsten og rejsefæller fra Galten boede på Casa Giubbonari i Rom fra d. 11. til d. 16. oktober 2009.

Vel ankommet til lufthavnen snuppede vi en taxa og blev kørt næsten lige til lejligheden. Jeg ringede fra taxaen til et af de opgivne numre og snakkede ganske kort med en ung fyr. Da vi nærmede os fordøren til lejligheden, stod den venlige unge fyr klar og ventede på os. Han var utrolig omhyggelig, venlig og alle tiders. Han bar en del af vores bagage, viste alt i lejligheden frem, viste ting på et kort – han var virkelig super!

Inden vi tog af sted mailede jeg (og spurgte igen i en senere telefonsamtale) for at spørge, om der var internet i lejligheden. Svaret var helt klart begge gange et nej, det var der desværre ikke. Stor var vores overraskelse dog, da der så alligevel var internet i lejligheden – og det fungerede perfekt!!!!! Vi havde alligevel taget computer med, for der ville nok være netcaféer, tænkte vi. Det KAN være af betydning for andre, så derfor er det da fjollet ikke at fortælle om det – men måske vidste I det ikke her i Danmark???

Lejligheden kan såmænd godt få et nyk opad i jeres beskrivelse – den oversteg vores forventninger både med placering og lejligheden i sig selv.

Lidt gode råd til slut: Sæt gerne lejen 100 kr. op for til gengæld at sørge for at der er ting som toiletpapir, opvasketabs, håndsæbe, affaldsposer nok, så man ikke skal storke ud første dag og finde det. Det er sådan nogle tåbelige ting at blive irriteret over at skulle bruge tid på, når alt andet ellers er så fint!

Vi ser bestemt frem til at leje gennem jer igen – dette var 2. gang og det bliver med garanti ikke sidste!!!!!

Læs mere

Michael og rejsefæller fra Sorø boede på Casa Giubbonari i Rom fra d. 18. til d. 25. oktober 2009.

Først det negative: når der er en tvungen betaling på 50 euro for slutrengøring, skal det være en del af prisen på lejligheden.

Det var også hvad der kunne siges af negativt. Via Giubbonari ligger bare et stenkast fra alt hvad der er væsentligt. Campo di Fiori, Navone, Pantheon, Trastevere. og lige rundt om hjørnet ligger largo Argentina, det store trafikknudepunkt, hvorfra man kan køre til det meste af det man ikke gider gå til. Man skal bruge en formiddag på at slendre gennem det nærliggende jødekvarter, der ikke har seværdigheder, men bare er kvarter. Og når man er faret vild her, vil MArcellusteatret formentlig pludselig dukke op, og derfra er der kun et smut til Circo Massimo og Colosseum.

Man får meget let veneration for selve gaden, vi boede på, via Giubbonari. Den er voldsomt befærdet af travle fodgængere fra tidlig morgen til sen aften, lørdag til 3 om natten. Der er efterhånden mest delikatesse- og tøjbutikker, og på visse tidspunkter består færdselen mest af folk med kameraer om halsen og næsen i et Rom-kort. Alligevel har den bevaret sit præg af lokale på vej til og fra med deres bæreposer, de faste tiggere og de mange samtaler mellem folk, der altid har tid til at bruge et kvarters tid på at diskutere vejret og verdenssituationen.

Lejligheden er indrettet, så det er muligt helt at lukke støjen fra gaden ude. Vi valgte støjen til og vågnede hver morgen til de faste lyde. Først skraldemændene og folk på vej til bageren. Så de andre der skal på arbejde og den faste vogn fra det kommunale politi. Rom er en af verdens mest velbevogtede byer! Så slår man vinduerne helt op og betragter politiet, der altid går med små sorte solbriller, og man følger solens vej ned ad husmurene på den lille gyde, der ligger overfor (mens man laver kaffe i tekanden).

Der er kun godt at sige om lejligheden. Det er jo en stor luksus at have 2 badeværelser til 5-6 personer. Da de fleste danskere nok har det ligesom os med morgenkaffen, kan det ikke understreges nok, at man selv skal huske at medbringe tragt og kaffefiltre, hvis man vil have sin morgenkaffe som man plejer.

Vi kan også kun anbefale den lille bar på pladsen lige ved lejligheden. Her kan den første i selskabet, der bestiller en cognak, betale 3 1/2 euro, mens den næste fem minutter efter kun skal betale 3 euro rent for det samme. Det er folk med en udviklet fornemmelse for kundepleje. De bruger det Skøn, der bestemmer så meget hernede, og som gør, at man somme tider som turist bliver grundigt snydt og andre gange hjulpet, hvor man ikke havde ventet det.

Vi skal også huske at sige, at Hassan og Marco har været meget fleksible og meget hjælpsomme.

Læs mere
 
search map