Feriebolig i Rom

Casa Giubbonari

Lejlighed 4 Lejlighed 5 Lejlighed 1 Lejlighed 3 Lejlighed 6
 
Casa Giubbonari er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Giubbonari er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Casa Giubbonari består af ialt fem lejligheder hver på ca. 90 m², som er beliggende på henholdsvis 1., 2. og 3. sal med elevator. På toppen af bygningen finder man lejligheden Terrazza Giubbonari.

Fem lejligheder, samme ejer

Alle lejligheder har samme ejer, som har lagt stor vægt på en hyggelig, klassisk og komfortabel indretning.

Læs mere om Casa Giubbonari

Forskel i farver og møblering

De fem lejligheder i Casa Giubbonari har samme grundplan, og i realiteten er det kun møbleringen og farverne der er forskellig. Alle lejlighederne har entrè med klædeskab, stor opholdsstue med sovesofa (-er), spisebord og køkkenhjørne med to elplader, ovn, mikroovn samt opvaskemaskine. Der er et soveværelse med dobbeltseng, et værelse med to enkeltsenge (OBS lejlighed nr. 5 har køjeseng istedet for to enkeltsenge) samt to badeværelser med henholdsvis brus og kar, føntørrer og toilet. Alle lejligheder har aircondition og trådløs internetforbindelse.

Tæt på offentlig transport

På grund af den meget centrale beliggenhed, kan man gå til stort set alle byens seværdigheder. Skal man bruge offentlig transport er den lige ved hånden. På pladsen Largo Argentina som ligger ca. 5 min´s gang fra lejligheden, finder man busruter til stort set alle dele af Rom, lige som sporvogn nr. 8, som bl.a. kører til Stazione Trastevere (med togforbindelse til Fiumicino lufthavnen) har endestation her.

Lejlighederne på Casa Giubbonari

Treværelseslejlighed Casa Giubbonari 3 med 4/6 sovepladser (anden sal)

Treværelseslejlighed n. 3 ligger på anden sal og har entrè med klædeskab, stor opholdsstue med sovesofa, spisebord og køkkenhjørne med to elplader, ovn, mikroovn samt opvaskemaskine. Der er et soveværelse med dobbeltseng, et værelse med to enkeltsenge samt to badeværelser med henholdsvis brus og kar, føntørrer og toilet.

Treværelseslejlighed Casa Giubbonari 5 med 4/6 sovepladser (tredje sal)

Treværelseslejlighed n. 5 ligger på tredje sal og har entrè med klædeskab, stor opholdsstue med sovesofa, spisebord og køkkenhjørne med to elplader, ovn, mikroovn samt opvaskemaskine. Der er et soveværelse med dobbeltseng, et værelse med køjeseng samt to badeværelser med henholdsvis brus og kar, føntørrer og toilet.

Skjul teksten
 
 
search map