Feriebolig i Rom

Casa Giubbonari Pietro

 
Casa Giubbonari Pietro er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Giubbonari Pietro er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Vi skal op på tredje sal, men da her er elevator, er det kun en fordel, da vi jo så får mere luft og mindre støj fra gadelivet.

Lidt historie

Bygningen er i sig selv et lille stykke af Roms historie, for dens kerne er fra middelalderen, men vi ser tydeligt de antikke rester, den ligger ovenpå, for et stort stykke marmor fra Pompeius’ teater stikker ud fra væggen. Og hvor de fire første etager går tilbage til middelalderen, så er de to øverste tilføjet i syttenhundredetallet, og hele bygningen er totalt istandsat i 1996. Som sagt, et lille stykke romersk historie.

Læs mere om Casa Giubbonari Pietro

Toværelseslejlighed med 2 + 1 sovepladser (3. sal med elevator)
- Lejligheden består af stue med sovesofa for en person, fuld udrustet køkken med opvaskemaskine, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser og toilet. Lejligheden har aircondition, varmeanlæg, fladskærmsfjernsyn, dvd-afspiller (og en lille samling dvd’er), stereoanlæg, vaskemaskine og kaffemaskine.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Casa Giubbonari Pietro

Læs personlige anmeldelser af Casa Giubbonari Pietro som ligger i Rom. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa Giubbonari Pietro. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 4 anmeldelser fra Casa Giubbonari Pietro

Jul og nytår i Rom

Vi har endnu engang holdt jul og nytår i Rom, også i år har vi haft en god ferie. Det var dejligt at komme tilbage til den samme lejlighed, som vi føler os rigtig godt tilpas i. Vi har hygget os på de mange restauranter i området, men har også handlet i de små lokale forretninger, og spist hjemme. Det er dejligt at have god tid til at komme rundt i byen.

Læs mere

Jul- og nytår i Rom

Vi har tilbragt 14 dage i Rom i forbindelse med jul og nytår. Det er en anderledes oplevelse, at tilbringe så mange dage i en storby. Der er tid til at bevæge sig rundt i de forskellige områder, og opleve romernes hverdag. Da vi har boet i lejlighed har vi købt ind hos de lokale handlende, på markeder, hos slagtere, fiskehandlere og bagere.
Vi har været til julemesse, og på Peterspladsen og hørt Paven tale 1. juledag. Vi har gået meget og set en masse.

Læs mere

Bedømmelse af Casa Giubbonari Pietro

Læs mere

God lejlighed - frygtelig indsigt.

Casa Giubbonari Pietro er en rar lille lejlighed med en perfekt beliggenhed nær Campo dei Fiori - og så er der elevator! Der er ingen gadestøj, da lejligheden vender væk fra Via Giubbonari ud til en baggård. Til gengæld er der en del støj hele døgnet fra de to elevatorer der betjener hotellet over for og "vores egen" bygning. Det oplever man på den MEGET smalle balkon som vender ud til gården. (se billeder). Eneste fordel: Her kan man ryge, hvis man er sådan én, men også det eneste kig ud i Roma
Og så er det sært at vinduerne er uden skodder. Det betyder, at hvis man vil have luft ind, så er der samtidig frit indkig fra hotelværelserne på den anden side af gården - ca 20 m væk.

Læs mere

Bedømmelse af Casa Giubbonari Pietro

lejligheden i Romhar vi også nydt. Sikken en perfekt beliggenhed og en meget hyggelig og godt indrettet lejlighed. Der mangler også i den grad glas. Der har vi stillet 2 rødvinsglas.
Vi ankom allerede kl. 10.00, og det var overhovedet ikke noget problem. Hassan kom på sin Vespa med nøgler og gav os gode ideer med hensyn til bager og supermarked. Det er en perfekt lejlighed. Da vi skulle rejse, afleverede vi nøgler til dem, der distribuerer lejligheden i Via Zanardelli – helt perfekt. De ville ikke engang have penge til ”basser” som tak for ulejligheden.

Læs mere

Bedømmelse af Casa Giubbonari Pietro

Læs mere
 
search map