Anmeldelser af Casa Giubbonari Lotus
 
Casa Giubbonari Lotus er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Giubbonari Lotus er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

To dejlige uger i "ny" lejlighed

Efter mange dejlige ferier i Casa Capellari var vi ret spændte på, hvordan "vores" nye lejlighed i Casa Giubbonari Lotus ville være.
Vi havde ringet ind fra lufthavnen som aftalt, og da vi kom til lejligheden, stod gadedøren heldigvis åben,så vi kunne komme ind og tage elevatoren(!) op til 2. sal. Her mødte vi for første gang den meget venlige rengøringsdame, som låste os ind i lejligheden.
Hvilken lejlighed! Stor kombineret køkken og stue, stort soveværelse med en stor måske lidt for lav seng til gamle mennesker. en lille gang med garderobe og vaskemaskine og til sidst et stort badeværelse med to håndvaske og badekar. Glemte jeg, at der også var opvaskemaskine? Hverken badekar, vaskemaskine eller opvaskemaskine brugte vi dog.
Lidt senere kom Hassan og hjalp med at få PCen installeret, gav gode råd og viste os den fine vejledning, der hørte til lejligheden. Gennemført porfesssionelt.
Da vi kom dagen efter kom hjem til lejligheden, var sengen ikke alene redt, men lagnet var skiftet ud med en dyne, og midt på spisebordet stod en halv flaske mousserende vin.
Vi havde bestilt rengøring til den sidste dag, men der var allerde tydeligt ryddet op, hvad vi jo nok mente, at vi selv kunne klare, men hyggeligt var det.
Det er vel ikke nødvendigt, at fortælle, at da vi havde været der i en uge, var sengetøjet skiftet, og der var lagt rene håndklæder frem.
Alt i alt havde vi fået en dejlig base for vores to ugers ferie i Rom.
Hvad vi fik tiden til at med?
Når man som jeg har været næsten 40 gange i denne dejlige by og for min kones vedkommende været der over 25 gange, har vi ligesom set alle "havfruerne". Vi fine nogle fine udstillinger, var på vores sædvanlige tur ud til havet ved Anzio. Det kan anbefales, hvis man vil se andet end selve Rom. En af dagene fik jeg en gammel drøm opfyldt. Vi tog toget til Monte Cassino. Det var en fantastisk oplevelse, og vi var enige om, at det næppe bliver sidste gang, vi tager den tur.
En enkelt "havfrue" skulle vi dog lige have med. Palatinhøjen. For snart mange år siden var vi så heldige, at en arbejdsmand åbnede Livias hus for os. Siden har vi forgæves været der forbi hvert år for at se, om det var åbnet.
I år var det åbnet, men man skal bestille billet hjemme fra for at komme der ind. Det bliver med garanti næste gang, vi kommer der ned. Det at gå på disse steder, hvor så spændende begivenheder i verdenshistorien har fundet sted, er utroligt spændende.
Udover denne oplevelse var vi også i diverse basilikaer, hvoraf Laterankirken mere og mere overtager den interesse vi hidtil har haft for S. Pietro.
Santa Maria Maggiore er også altid et besøg værd.
Vi glæder os allerede til næste år samme tid, hvor vi håber at kunne leje den dejlige lejlighed igen.
Af praktiske oplysninger kan vi et par stykker: Bageren bor lige om hjørnet, når man går ud af gadedøren, til venstre og hen ad den første gade. Supermarkedet ligger i den næste gade.
To restauranter kan vi blandt flere anbefale. Den ene er "Sams Bar" på Campo di Fiori. Den før maden fra restauranten på gadehjørnet over for. Fin mad til rimelige priser. Den anden er "Tucci" på Piazza Navona. Her gælder det samme med hensyn til mad og priser. Der til kommer en morsom, charmerende og meget professionel betjening.

Med venlig hilsen.
Birgit og Poul Bernth.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2015
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Vis alle anmeldelser fra Casa Giubbonari Lotus
 
search map